خوب این وسط ضرر تو نیست و اون پلاک توقیف شده و به زودی اون ماشین اگر تردد میکنه میره پارکینگ و وارد ...
چرا دگه من ضرر میکنم چون اون طرف میگه ی پولی باید بدید ک بیام تعویض پلاک از این ورم من ماشین معاوضه کردم اونم میگه منم نمیام برا ماشینت بعد ضرر هم میکشم هم الان هم اون موقع
چرا دگه من ضرر میکنم چون اون طرف میگه ی پولی باید بدید ک بیام تعویض پلاک از این ورم من ماشین معاوضه ...
خوب تو چطوری تونستی بدون تعویض پلاک ماشین رو بفروشی؟؟؟تمام وکالتنامه ها زمان تعویض پلاک دارن...بعدشم اون کسی که ماشین الان دستشه اگر ماشینش توقیف بشه چی؟اونوقت مجبوره بره تعویض پلاک پس واسه چی پول میخواد....صاحب قبلی ماشین هم اشتباه کرده بدون تعویض پلاک ماشین رو فروخته و الان این وسط تو کاری نیستی.بره شکایت کنه تو میگی من ماشین رو قانونی فروختم و باید بری از صاحب اصلی شکایت کنی
توضیحش سخته ی مقدار ببین وقتی تاریخ وکالت تعویض تمام میشه بعضیا نامردی میکنن و میگن باید بهمون پول ب ...
هزینه وکالت مجدد به عهده شماست اما اینکه پول بابت وکالت بگیرن نه.....میری یه شکایت تنظیم میکنی و فروشنده رو ملزم به سند میکنی و تمام.......بعدشم باید هزینه ای شکایت و وکیل شما رو بده.زیادم طول نمیکشه