2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو منم یبار خیانت میکنم تو ببخشبی حساب بشیم

برا من به یه زن پیام داده بود منم رفتم به یه پسر پیام دادم.جالبه زنه قبول نکرده بود ولی پسره منو قبول کرد😂گفتم حالا بی حساب شدیم تا توباشی از اینکارا نکنی....

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
غلط کرده پرو خیانت میکنی بعد میگی دوست دارم؟؟مهریت اجرا بزار بزرگترا رو بیار بگو باهاش حرف برنن طلاق ...

ی دختر۲ماهه دارم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

چرا به پاش افتادی خب بیا برو درخواست طلاق بده😐

چون با حق طلاق راحت ترم 

درخاست خیلی اذیت میکنن

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

برای طلاق چون خیلی تحت فشارم

بچه داری؟

خیانت در چه حد بود چطور فهمیدی

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

مردا واقعا بیخود شدن 

همکار ما یه اقایی ۳۵ ساله س ، دختره ش کلاس اوله ، زنش هم ۳۱ سالشه 

داخل همکارا دنبال دوست دختره 

فقط کسی بهش پا نمیده 

صدبار خواسته مخ منو بزنه و مخ چندتا دیگه از همکاارا 

یه مدت برا من اهنگ میفرستاد واتس اپ که من پیاماشو باز نمیکردم

بعد جالب اینجاست خانمش معلمه روز معلم برا خانمش استوری گذاشته بود همسر عزیزم روزت مبارک و.. 😐😶

خیانت اصلا بخشیدنی نیست حتی اگر هم به ظاهر ببخشی و زندگی کنی هیچ وقت از ذهنت بیرون نمیره

یک زن با بی پولی مستاجری و بدبختی شوهر...میتونه بسازه ولی با خیانت اصلا

مامی کیا ی سابق هستم 
ی دختر۲ماهه دارم

الهیییییی

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
کی فهمیدی خیانت کرده؟پشتوانه داری؟درامد داری؟خانوادت نظرشون برا طلاق چیه

ازدواج دومم

باردار بودم فهمیدم

نه ندارم هیچ

ی دختر۲ماهه دارم

دخترتو ببر با خودت

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

خیانت اصلا بخشیدنی نیست حتی اگر هم به ظاهر ببخشی و زندگی کنی هیچ وقت از ذهنت بیرون نمیرهیک زن با بی ...

موافقم

چون با حق طلاق راحت ترم درخاست خیلی اذیت میکنن

اره خیلی هم هزینه داره 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40