بچه ها جهش تحصیلی به طور کلی از طرف مشاور و مدیر توصیه نمیشههه یعنی به من اجازه ندادند جهش بدم چون گفتن تو شاگرد ممتاز مدرسه ای تو ۳۰روز نمیتونی بخونم و اگه ک درسی رو کمتر از اون چیزی ک میخوایم بیارید مردود میشید و بازم امتحان میدید و دیگ قانون اومده ک کسی حق نداره اگه جهش داد نمره اش خوب نشد دیگ نمیتونه بازم اون پایه رو بخونه هرچی ک تو امتحان جهش گرفته اونو میزارن💔🥺گفتن دبستان چیزی نیس ولی متوسطه و راهنمایی خیلی تاثیر داره مثلا اگر بخوای هشتم رو جهش بدی و شاگرد ممتاز باشی ولی تو امتحان پایین ۱۷باشی حالا خیلی کمش ۱۴باشی اون رشته ای ک میخوای رو نمیتونی برداری و بر باد میشه !!!!و تو راهنمایی هم ک اصلا تایید نمیشه بخاطر کنکور!!خلاصه ک اصلا توصیه نمیشه نکنید این کارو با آیندتون من ک دیگ منصرف شدم ترسیدم کم بیارم چون بخاطر جنگ نتونستیم بخونیم از الان تا آخر مرداد اونم شاید وقت داشتیم!!خلاصه ک اینم از شانس گوه من ک این سال این برنامه مد شد🖤🥱یعنی اونقدر گریه کردم که زیر چشام کمبود شدن آخه بدجوری زدن تو ذوقم من براش کلی برنامه چیده بودممم آخه یکمم خونده بودم...خلاصه ک بدجوری ذوقمو کور کردن نامردا😭❤️🔥💔