2777
2789

عزیزم حکومت نظامیه ؟ 

کسی ک میخواد فیلم عروسیش قشنگ بشه . ۵۰ نفر دعوت  میکنه یا سیاه لشگر  استخدام میکنه تا بیان براش فیلم بازی کنن .

نمیگم ادما بی فرهنگ بازی دربیارن ولی  این چیزا ک میگیدبی نهایت مسخره است 

طرف کسیو نداره بچه اش رو بذاره پیشش  بچشو ببره بذاره کجا ؟ اگ نیاد عروسی فردا کینه میکنید ک چرا نیومد وقتیم میاد میگید بچه فلان کرد؟ 

خوبه بفهمیم یاد بگیریم  وقتی عروسیم میگیریم قرار نیست فیلم بازی کنیم ، ی خوشحالی داریم ک قراره با بقیه سهیم شیم ... و وقتی دیگران شریک خوشی میکنیم .... اون طرف خوشحالیش رو حالا با رقص عربی یا ... نشون میده ،  بخاطر فیلم تو طرف بزنه بچش رو  اشک دربیاره  ک  تو فیلمت میخواد قشنگ شه ؟ قبلا این همه فیلم و نقش و  .... نبود طرف زندگی نمیکرد ؟ طرف خوش نبود ؟ خدایی خودتون دلتون برای عروسیای قدیم تنگ نشده ک ساده وشیک بود و حکومت نظامی نبود؟

درسته بچه ها شیطونن .... ولی خانواده ای ک  درست تربیت کرده باشه بچشو میدونه باید چطور کنترلش کنه . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پسر بچه وحشی  نیومده

بدو ورودت ب تالار اسپری برف شادی خالی کنه روی صورتت

در حالیکه دو بار رفتی تمدید ارایش و کلی هزینه پکیج میکاپ دادی

یا وسط رقص دو نفره ک دیجی میگه خانوما لطفا بچه هاتونو جمع کنید از وسط نیومدن گند بزنن تو رقصتون

اگه بچه اینجوری باشه میخوام اصلا نباشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حق مینوازی

منم همینارو گفتم،

چون جوابی نداشتن به پروفایل و امضام توهین کردن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ا لان جو ری شده خیلی ها از بچه ها بد شون میا د 

یا بچه د ار ها رو دعوت نکنید 

یا شما بچه د ار ها جایی دعوت شدید بچه ها تون نبرید یا کلا نرید 

که به خو د تون و بچه تون هم تو هین نشه 

ا دم جا یی که چشم‌د یدنش ندارن نمی ره گرسنه ۱ غذا که نیست نرید 

من خودمم مادرم الان

ی شب میتونم بچمو بذارم پیش مادربزرگش یا خالش یا عمه اش

هم به اون خوش میگذره هم ی شب من استراحت کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس