2777
2789
عنوان

دارم نماز میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 98 پست
🥺🥺😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔🖤🕯️

🖤🖤🖤🖤🖤🖤

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم عزیزم فدات عزیزم مهربونم 🖤💔🥺😢😭🙏🏻😭😭😭😭

روح مادرتون با خانم فاطمه الزهرا مشهور باشه انشاالله 

عزیزم این حال خرابت باعث ناراحت شدن روح مادرتون مبشه

لطفا خواهش میکنم اگه براتون روح مادرتون مهمه آروم باشید براش قران  بخونید انشاالله هر دو به آرامش برسید اگر حوصله قران خوندن ندارید پول بدین به نیت ارامش مادرتون قران بخونن،الان به گریه و ناشکری شما نیاز نداره الان به فران و صدقه و خیرات نیاز داره

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون مال قبل بود خدا مامانم ازم گرفت دیگه خدا برام مرده

روحشون شاد.غم دلت سبک

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مگه دست تو هست ! تو بنده خدا هستی باید راه همراه خدا باشی و خدایی که اسپانسر تمام ارزوهامونه هرچی خد ...

اگر مهربون بود مامانم ازم نمی‌گرفت مریضی مامانم خوب میکرد نمیذاشت من تنها بمونم

اگر مهربون بود مامانم ازم نمی‌گرفت مریضی مامانم خوب میکرد نمیذاشت من تنها بمونم

میگم ما بنده های خدا هستیم خدا نیستم نمیتونیم تو کارا و حکمت های خدا دخالت کنیم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

میگم الان چند وقت دارم به خدا فحش میدم اصلا براش مهم نیست

درست میشه همه چی . تحمل داشته باش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کفر که کفر مهم نیست نباید مامانم ازم میگرفت حالا که گرفت دیگه تا ابد برام مرده

کفر هست

خدا رحمت کنه مادرتون رو روحش شاد بلخره ارتباطی با این موضوع نداره که شما اینطوری میگی

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂

روح مادرتون با خانم فاطمه الزهرا مشهور باشه انشاالله عزیزم این حال خرابت باعث ناراحت شدن روح مادرتون ...

خیلی سخته خیلی کاش منم میمردم نفس کشیدن خیلی برام سخت شده یعنی الان جای مامانم خوبه چرا نمیاد بخوابم 🖤💔😭😭😭😭😭😭😭😭