2777
2789
عنوان

دارم نماز میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 98 پست
واسه کسی هیچ وقت از صمیم قلبت ناراحت نشو ببین اینها رو نگفتم که ناراحتت کنمگفتم بدونی غصه ها همیشه ه ...

چطوری تحمل کنم چطوری صبور باشم واقعا خیلی سخته غم بزرگی غم نبود مامانم ما داشتیم زندگیمونو میکردیم چرا اینطوری شد یدفعه همه دنیا روسرم خراب شد قرآن میخونم ولی باز نمیتونم آروم بشم هی مامانم کجایی 💔🖤😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داغش سنگینه درکت میکنم.تو خودت پشتیبان مادرت بودی.ولی من مادرم پشتیبانم بود.بابام که تو بچگیمون ولمو ...

مامان منم هم پدر بود هم مادر کارمند بود دست تنهایی همه کار میکرد بابای بیشرفم معتاد بود بخاطره پول مامانم میزد بخاطره همین مامان مریض شد مگر نه ما همه کار میکرد حتی با وجودی که مریض بود بسختی جارو میکرد غذا میخواست درست کنه لباس بشوره خدا خیلی زود مامانم ازم گرفت تا ابد دیگه نمی‌خندم تا ابد فقط سیاه می‌پوشم هیچ وقت باورم نمیشه که مامانم دیگه نیست 💔🖤😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری تحمل کنم چطوری صبور باشم واقعا خیلی سخته غم بزرگی غم نبود مامانم ما داشتیم زندگیمونو میکردیم چ ...

چند وقته مرحوم شدن ؟

خودت چند سالته ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
28روز 35ساله ام هس من هنوز بزرگ نشدم هنوز بچه ام 🖤💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خاک سرده خدا ینطور خواسته 

خدا بنده هاشو فراموشکار آفریده یه جایی یه خاطره هایی کمرنگ بشه اینها برای بقا هست

خیلی بیتابی عزیزم تنها نمون خواهر یا برادر یا عزیزی نداری پیشش باشی ؟ 

طبیعیه اینقدر درد بکشی چون تا بخوای عادت کنی زمان میبره تقریبا هم سنیم من یه سال بزرگترم 

به حرف بزرگترت گوش کن 😉😉

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خاک سرده خدا ینطور خواسته خدا بنده هاشو فراموشکار آفریده یه جایی یه خاطره هایی کمرنگ بشه اینها برای ...

وای اصلا من مامانم فراموش کنم تا آخر عمرم پنچ شنبه میرم پیش مامانم یه برادر نامرد بیشرف دارم انگار نه انگار مادر داشت خواهری داره مامانم تا اخرین لحظه چشم انتظار پسرش بود شوهرم هس ولی من نمیتونم تو خونه ی خودمون زندگی کنم 

وای اصلا من مامانم فراموش کنم تا آخر عمرم پنچ شنبه میرم پیش مامانم یه برادر نامرد بیشرف دارم انگار ن ...

خیلی بی قراری حق داری سخته بالاخره ولی اینهمه بی تابی خدا قهرش میگیره 

حتما صبوری کن از خدا بخواه به دلت آرامش بده

خیلی بی قراری حق داری سخته بالاخره ولی اینهمه بی تابی خدا قهرش میگیره حتما صبوری کن از خدا بخواه به ...

چطوری صبر کنم همش وسایل هاشو میبینم حالم بدتر میشه تازه برای مامانم قرص پارکینسونشو گرفتم خوراکی خریدم میوه خریدم  همه اش مونده بود دادم به نیازمند من خودم نتونستم بخورم لبای تازه خریده بود یه بار بیشتر نپوشیده بودش ویلچرش شکسته بود درستش کرده بودیم وای وقتی این حالم میبینم داغون میشم هی خدا داشتیم زندگیمو میکردیم چرا همه چی رو خراب کردی🖤💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭