2777
2789
عنوان

دارم نماز میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 98 پست
اره منم پدر از دست دادم میدونم چی میگه

عزیییزم خدا پدرتون رحمت کنه 😔😔🖤🖤 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مگه مامانت رو چیکار کرده از این دنیا برده اون دنیا عین همه ادما عین پدر من سخت نگیر خواهر به جاش از ...

کدوم دنیا همش الکی خدا همه رو گذاشته سرکار با این دنیا مسخره اش آدم ها آفریده برای مسخره کردن برای حوصله اش سر نره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرگ سراغ هممون میاد بعضیها زودتر بعضی ها دیر تر تولدمون دست خودمون نبوده که بخواهیم برای مرگمو ...

جون منم باید می‌گرفت من زورکی من آفریده زورکی هم میخواد نگه داره من الان یه متحرکم به زور نفس میکشم

عزیزم چه استعدادی دارید ؟

هیچی ولی اطلاعت اسلامی و تفسیر قران، احکام بلدم

قبلا نائب مبشدم ولی دیگه مشتری نیست اینجا هم میگن ممنوعه

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

هیچی ولی اطلاعت اسلامی و تفسیر قران، احکام بلدمقبلا نائب مبشدم ولی دیگه مشتری نیست اینجا هم میگن ممن ...

مگز کجا هستید که میگن ممنوعه؟

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

منو روزکی نگه داشته من که دوست ندارم یه ثانیه هم نفس بکشم

مگه دست تو هست ! تو بنده خدا هستی باید راه همراه خدا باشی و خدایی که اسپانسر تمام ارزوهامونه هرچی خدا برامون بخواد قشنگه خدایی هس ک مهربانتر از حد تصورها ادمی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مگز کجا هستید که میگن ممنوعه؟

انجامش تو این سایت تبلیغش میگن ممنوعه

قبلا ایتا داشتم ولی گوشیم الان فدیمیه ایتا نصب نمیشه هرچی به روزرسانی میکنم نصب نمیشه😕

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

ممنون جز مردن هیچی آرومم نمیکنه خیلی سخته من الان در به در شدم نمیتونم تو خونه یه خودمون برم

نگو عزیزم دور از جونت 😔

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم عزیزم فدات عزیزم مهربونم 🖤💔🥺😢😭🙏🏻😭😭😭😭

خدانکنه قشنگم الهی فداتشم 🥺😔😭😭😭🖤🖤🖤 یه چندوقت خودتو آزاد بزار اجازه بده چندوقت از روتین زندگیت دوربشی تا آروم بشی اگر دلت میخواد بیشتر بخواب اگر دلت میخواد بیشتر قدم بزن اگر دوست داری گریه کن

چرا خدا باید مامانم ازم بگیره منی که تنهام هیچکس ندارم فقط یه مامان داشتم

عزیزم خیلی متاسفم 

خدا رحمتش کنه 

قربونت برم غصه نخور درست میشه 

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم