2777
2789

سهمیه ها بیشتر شده که برای بچه هایی که امسال عزیزاشون رو از دست دادن و شرایط نداشتن خوبه ولی کاش فقط مال امسال باشه

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سهمیه ها بیشتر شده که برای بچه هایی که امسال عزیزاشون رو از دست دادن و شرایط نداشتن خوبه ولی کاش فقط ...

فک نکنم فقط برا امسال لحاط کنن

درسته  عریز از دست دادن ولی منصفانه نیس 

من پدرم درسته نمرده ولی هر روز جنگ و. دعوا و تنشیم کاش میمرد برا اونام کاش فقط کمک مالی کنن

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
فک نکنم فقط برا امسال لحاط کنندرسته عریز از دست دادن ولی منصفانه نیس من پدرم درسته نمرده ولی هر روز ...

عزیزم شرایط جنگ با دعوای عادی فرق داره و اتفاقا منصفانه است برای کسیکه دو ماه مونده به کنکور توی همچین شرایطی عزیز از دست داده سهمیه در نظر بگیرن ولی نباید سال های بعد عم اعمال بشه و باید کمک مالی کنن و خدمات بدن

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

فک نکنم فقط برا امسال لحاط کنندرسته عریز از دست دادن ولی منصفانه نیس من پدرم درسته نمرده ولی هر روز ...

خب اینا ک هر سال سهمیه در نطر میگیرن براون

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش