2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدک نیست مثلا شاید در حد کتاب سومی فورکرنرز

خب B2 محسوب یعنی متوسط به بالا 

اصلاً تو یاد گرفتن تا جایی که میتونی وقفه ننداز چون زبان فراره 

Listening و speaking رو خوب تقویت کن 

مثلا گوش کردن پادکست ها ، موسیقی ، فیلم و ویدیو ها 

مثلا BBC learning English خیلی خوبه ، همه جور ویدیویی داره آموزشی 

البته اول همه اینا باید پایه گرامرت خوب باشه و دایره لغات رو هم بالا ببر ، کتاب English grammar in use خیلی خوبه

روزی حداقل نزدیک یه ساعت وقت بذار رو زبانت 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خب B2 محسوب یعنی متوسط به بالا اصلاً تو یاد گرفتن تا جایی که میتونی وقفه ننداز چون زبان فراره Listen ...

میدونی دوس دارم یه جایی یا شخصی باشه که خصوصی کار کنه باهام 

کلاس زبان حوصله آم نمی‌کشه همه بچن و برای تفریح میان 

یکی که یه ساله من رو به سطح پیشرفته برسونه 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

میدونی دوس دارم یه جایی یا شخصی باشه که خصوصی کار کنه باهام کلاس زبان حوصله آم نمی‌کشه همه بچن و برا ...

خب دیگه باید خصوصی بگیری و البته خودتم خیلی کار کنی و تلاش کنی اگه میخوای خوب راه بیوفتی معلم به تنهایی کاری نمیتونه مخصوصاً برای سطح و سنین بالاتر که بیشتر دیگه به تلاش اون شاگرد بستگی داره 

ویدیو های آموزشی هم که زیاده الان 

اون چیزایی که گفتم خیلی کمک کنندست ، منبع های مرجعن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خب دیگه باید خصوصی بگیری و البته خودتم خیلی کار کنی و تلاش کنی اگه میخوای خوب راه بیوفتی معلم به تنه ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 

اره میگم خودم بخونم و یه معلم بالا سرم باشه ازم کار بکشه 🌱

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی اره میگم خودم بخونم و یه معلم بالا سرم باشه ازم کار بکشه 🌱

خواهش میکنم موفق باشید 

محرم اشکال نداره ماه صفر سنگینه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

😂 شاید باورت نشه منم خیلی خواستگار داشتم تو ماه رمضونم زیاد بودن 😁😁

معنویت بالاست 

گویا تاثیر داره

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

ماه پر برکتیه

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^