2777
2789
ماه رمضان اره اما الان اخه سمت ما اصلا نیست😂

آخه طبیعتاً هم نباید باشه 

اینایی که میگن داریم و دیدم 

میرن هیئت پسرای جوون رو میبینن رو هم کراش میزنن یا خودشون کراش میزنن رویا پردازی میکنن😂

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به حق این روزای عزيز مشکل ازواج جوان ها حل بشه نی نی سایتی ها هم بین اونا ❤️

ان شاالله

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

آخه طبیعتاً هم نباید باشه اینایی که میگن داریم و دیدم میرن هیئت پسرای جوون رو میبینن رو هم کراش میزن ...

چی بگم والا اینا نوشتن که اومدن خاستگاری و.... 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

عزیزم چه کتابی تدریس میکنی؟

من بیشتر first friends و family تدریس کردم 

البته فعلاً تدریس نمی‌کنم تا ببینم چی میشه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

تو اطراف هم دیدم زیاد شده،عقد کردن مجلس رو گذاشتن برای بعد محرم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

من بیشتر first friends و family تدریس کردم البته فعلاً تدریس نمی‌کنم تا ببینم چی میشه

من خیلی دوس دارم زبان و حرفه ای یاد بگیرم 

توصیه ای داری برام؟ 

چی بگم والا اینا نوشتن که اومدن خاستگاری و....

هست ولی کمتره کلا این چیزا 

خیلیاشونم دوست پسرشونه که بعد چند سال اومده بالاخره خواستگاری

من خیلی دوس دارم زبان و حرفه ای یاد بگیرم توصیه ای داری برام؟

سطحت چیه ؟

گربه هم سمت ما نمیاد😂 شاید کلاس میزارن بگن مام ارع خواستگاراشون وزیر و بالا بالاهان😆

ببین خاستگار توپ منم داشتم اما مشکل اخلاقی داشتن