2777
2789

شوهرم سر خرید خونه ماشینش هایما بود فروخت الان یه پراید فوق قدیمی دستشه 

ما شهریور قرار بود جشن مختصر بگیریم بریم خونمون اما از اونجایی که مشخص شد تعداد مهمونای طرف اونا نزدیک ۳۰۰ نفرن جمعا ۴۰۰ تا مهمون داریم هزینه ها سر به فلک میزنه ۶۰۰ تومن هزینه نیازه که این هزینه بین شوهرم و پدر شوهرم تقسیم میشه حالا تا هندل کنن

دیشب شوهرم گفت اگر عروسی با این هزینه ها جلو بره شهریور نه اما آذر ماه میگیریم و ماشینی که قرار بود تا عید عوض کنیم دیگ پولی نمیمونه نمیتونیم تا یکی دوسال همون پراید میمونه ماشینه اصلا جاده ای نیست مسافرت اینا تعطیل

نظرت چیه جشن نگیریم فقط لباس اجاره کنیم و آتلیه باغ خوب بریم عکس و کلیپ و خانوادگی یه شام رستوران بریم و تمام 

من جشن بله برون و عقد داشتم و گرفتن عروسی با مهمون زیاد راغب نیستم بهش همون کلیپ و عکاسی اوکیه برام 

همه اینا پیشنهاد بود منو مجبور نکرد از طرفیم ۸۵ درصد اطمینان دارم کادوهارو خانوادش ور میدارن و چیزی عاید ما نمیشه اول زندگی 

تصمیمم بر اینه جشن نخوام فقط عکس وکلیپ بگیریم و یه درخواست دیگم ازش کنم بهش بگم(((((( حالا که من کوتاه اومدم و جشن نخواستم و حرف مردم به جون خریدم چون ملت حرف درمیارن دیگ نکنه حامله بود جشن نگرفتن براش نکنه دعواشون شده بود و هزار حرف حالا که من کوتاه اومدم و عروسی گرفتن دینی بوده گردنت باید برام میگرفتی اما درکت کردم پسسسسس ماشینی که میخوای بگیری در عوض عروسی نگرفتن باید بنام من بخری🫡))))) میخوام در عوض پیشنهادش اینو ازش بخوام

اگر قبول کرد اوکیه و میدونم انقد مرد هست پای حرفش وایسته 

اگرم قبول نکرد بنام بزنه دیگ باید حتمی عروسی بگیره 

نظرتون چیه؟؟؟

عاقلانه و منطقی

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما عروسی هامون هزار نفر الی دو هزار نفر دعوتن😂

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

عروسی با این وضع اقتصادی داغون و گرونی واقعا فشار داره آدم بگیره 🫤 کار خوبی کردی قبول کردی همون پولا خرج خودتون کنید ماشینم بنظرم بگو اگه قبول کرد که هیچ اگه نکردم بازم واسه استفاده دوتاییتونه 

اگر شما

دلی

و واقعی راضی هستی جای عروسی و جشن و بزن برقص

ماشین بزنه به نامت

باید قبل از اینکه بری سر خونه زندگیت

بگی ماشینو بخره

به نامت هم بزنه

وگرنه خرش از پل گذشت

پولو دیدی ماشینم دیدی😂 پشت گوشت

مطمئن باش اونموقع همون پدر اجازه نمیده ماشینشو بزنه به نام تو!!

در کل

من به شما توی تاپیک قبلیتونم گفتم

شما ۵۰ تا مهمون داری

شوهرت خب ۳۰۰ نفر مگه مرض داره دعوت میکنه؟؟؟

ببخشیدا

اخه حرف زوره

ایشون زور بگه

شما بذل و بخشش کنی؟؟؟

خب با ۱۰۰ نفر یه مراسم شیک و جمع جور بگیرید

بعدا ماشینم میخرید😐😐

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

کلیپ و اتلیه و ارایشگاه و اباس میخوای هزینه کنی فقط گیر شام مهمون هایی؟؟

مهموناتون کمتر کنید و تشریفاتش سبک تر 

عروسی بگیر نهایت ۶ماه ۱سال دورتر ماشین عوض میکنید 

ماشین تااخر میتونید عوض کیند ولی عروسی عوض نداره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اگر شمادلیو واقعی راضی هستی جای عروسی و جشن و بزن برقصماشین بزنه به نامتباید قبل از اینکه بری سر خون ...

خب مهمونای ما انقد اونا انقد

ما کلا کم جمعتیم اونا برعکس و پدرش چون مراسم همهههه رفته و هزینه کرده میخواد دعوت کنه تازه گفت ۳۰۰ نفرشوونم گلچین کردن

تا ماشین نخریده پس نری سر خونه زندگی 

وگرنه رفتی دیکه برات نمیخرن یا هزارتا بامبول جور میه بزنن زیرش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی