شوهرم سر خرید خونه ماشینش هایما بود فروخت الان یه پراید فوق قدیمی دستشه
ما شهریور قرار بود جشن مختصر بگیریم بریم خونمون اما از اونجایی که مشخص شد تعداد مهمونای طرف اونا نزدیک ۳۰۰ نفرن جمعا ۴۰۰ تا مهمون داریم هزینه ها سر به فلک میزنه ۶۰۰ تومن هزینه نیازه که این هزینه بین شوهرم و پدر شوهرم تقسیم میشه حالا تا هندل کنن
دیشب شوهرم گفت اگر عروسی با این هزینه ها جلو بره شهریور نه اما آذر ماه میگیریم و ماشینی که قرار بود تا عید عوض کنیم دیگ پولی نمیمونه نمیتونیم تا یکی دوسال همون پراید میمونه ماشینه اصلا جاده ای نیست مسافرت اینا تعطیل
نظرت چیه جشن نگیریم فقط لباس اجاره کنیم و آتلیه باغ خوب بریم عکس و کلیپ و خانوادگی یه شام رستوران بریم و تمام
من جشن بله برون و عقد داشتم و گرفتن عروسی با مهمون زیاد راغب نیستم بهش همون کلیپ و عکاسی اوکیه برام
همه اینا پیشنهاد بود منو مجبور نکرد از طرفیم ۸۵ درصد اطمینان دارم کادوهارو خانوادش ور میدارن و چیزی عاید ما نمیشه اول زندگی
تصمیمم بر اینه جشن نخوام فقط عکس وکلیپ بگیریم و یه درخواست دیگم ازش کنم بهش بگم(((((( حالا که من کوتاه اومدم و جشن نخواستم و حرف مردم به جون خریدم چون ملت حرف درمیارن دیگ نکنه حامله بود جشن نگرفتن براش نکنه دعواشون شده بود و هزار حرف حالا که من کوتاه اومدم و عروسی گرفتن دینی بوده گردنت باید برام میگرفتی اما درکت کردم پسسسسس ماشینی که میخوای بگیری در عوض عروسی نگرفتن باید بنام من بخری🫡))))) میخوام در عوض پیشنهادش اینو ازش بخوام
اگر قبول کرد اوکیه و میدونم انقد مرد هست پای حرفش وایسته
اگرم قبول نکرد بنام بزنه دیگ باید حتمی عروسی بگیره
نظرتون چیه؟؟؟