2777
2789
عنوان

پارتنرم همش رومخم میره و میخنده

986 بازدید | 93 پست

من پارتنرم خیلی پسر خوبیه در کل ولی یه مشکلی که داره اینه که خوشش میاد رو مخم بره. دست میذاره روی چیزایی که حساسم و حرصم درمیاد و یا حسادتمو تحریک میکنه تا جایی که من عصبی بشم و حرص بخورم بعد بلند بلند میخنده😐

یعنی هربار میریم بیرون حتما باید یه دور یه کرمی بریزه و ببینه من قاطی میکنم و کلی بخنده حتی اون بار گفت یه صدایی از خودت در آوردی وقتی عصبی شدی دوباره در بیار خیلی باحال بود😑 یه بارم خودش گفت به من نشون نده با چه چیزایی اذیت میشی چون من کرم دارم بیشتر اذیتت میکنم و دقیقا هم همین کارو میکنه

مشکلش چیه؟ چرا باید از حرصی کردن من لذت ببره؟ دوسم نداره یعنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخه؟

آره ولی دیگه منو دیوونه کرده با کاراش

مثلا دیشب سر یه چیزی باهاش دعوا کردم ویس فرستاده بودم بدو بدو رفت بیرون زنگ زد که من ویستو دیدم خندم گرفته. من باهاش دعوا میکردم اون پشت خط بلند بلند میخندید😐

آره ولی دیگه منو دیوونه کرده با کاراشمثلا دیشب سر یه چیزی باهاش دعوا کردم ویس فرستاده بودم بدو بدو ر ...

چی بگم 

دیگع بیش از حد همه چیو ب خنده برگزار میکنه

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

حالا انقدرم راضی به زحمتت نیستم😂

من یه بار قاپ پارتنر دوست صمیمیم رو زدم دوستم اینقدر عصبی شد که یه سیلی زد تو صورتم . خیلی کار بدی کرد واقعا . مجبور شدم با اون پسره به هم بزنم باعث شد رابطه من و اون پسره خراب بشه