یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ترکیبی نمیدونم نگرفتم ولی خو ادویه میگیری مثل ادویه کاری خودش مخلوط میکنه بهت میده زیره کوبیده زیره سالم هست من همیشه میگم یه کم بریز رو ادویه کاری مخلوط میکنه بهم میدن خوشمزه اس
ادویه پلویی برای همین مواد استامبولی کلا هرچی میخوای بزاری لایه برنج اون استفاده کنی با ی کم فلفل سیاه خوب درمیاد
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
بعضی لیموها تلخن من کلا اینجور میکنم دیگه تلخی نداره
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
لیمو رو از وسط نصف کن.دانه های لیمو رو دربیار بعد بنداز داخل غذا
گاهی اون پوست لیمو هم تلخه گلم