2777
2789
عنوان

چرا بوی غذام بلند نمیشه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 35 پست
زعفران هم میزنم ولی نه غذام بو میگیره نه برنجم، ادویه چی بگیرم؟ باید ادویه رو سرخ کن با پیاز یا توی ...

نه یک کم  به پیاز وقتی سبک شد روغن دادی بهش ی کم زردچوبه بزن غافل سیاه و پودر سیر تو همه غذا هام میریزم 

ولی خورشت ادویه کاری بزن 

تو ماکارونی پاپریکا بزن  

اینا هم از عطاری خوب بگیری تازه باشه 

کهنه باشه نه رنگ داره نه بو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یک کم به پیاز وقتی سبک شد روغن دادی بهش ی کم زردچوبه بزن غافل سیاه و پودر سیر تو همه غذا هام میر ...

مرسی عزیزم، 

از عطاری ادویه ترکیبی بگیرم بنظرت؟

مرسی عزیزم، از عطاری ادویه ترکیبی بگیرم بنظرت؟

ترکیبی نمی‌دونم نگرفتم ولی خو ادویه میگیری مثل ادویه کاری خودش مخلوط می‌کنه بهت میده زیره کوبیده زیره سالم هست من همیشه میگم یه کم بریز رو ادویه کاری مخلوط می‌کنه بهم میدن خوشمزه اس

ادویه پلویی برای همین مواد استامبولی کلا هرچی میخوای بزاری لایه برنج اون استفاده کنی با ی کم فلفل سیاه  خوب درمیاد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

واقعا چقدر تایم بزارم بجوشه؟ لیمو درسته باشه؟

اره   سه  چهار بار  هر  دفعه   5 دقه    ابش  بریز    

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
اره سه چهار بار هر دفعه 5 دقه ابش بریز

بعضی  لیموها    تلخن   من   کلا  اینجور میکنم   دیگه تلخی  نداره

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
لیمو رو از وسط نصف کن.دانه های لیمو رو دربیار بعد بنداز داخل غذا

گاهی  اون   پوست  لیمو  هم  تلخه    گلم

زعفران هم میزنم ولی نه غذام بو میگیره نه برنجم، ادویه چی بگیرم؟ باید ادویه رو سرخ کن با پیاز یا توی ...

پس درواقع مشکل از آشپزیته😅

عیب نداره کم کم راه میوفتی

هر غذایی یه ادویه خاص داره 

اینجور نیس ک برا همه چیز باشه

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

پس درواقع مشکل از آشپزیته😅عیب نداره کم کم راه میوفتیهر غذایی یه ادویه خاص داره اینجور نیس ک برا همه ...

اتفاقا غذاهام خوشمزه میشه با اینکه تجربه ی زیاد ندارم ولی وقت زیاد میزارم

ولی اون عطر و بوی خاص دیدی 

یهو میپیچه توی هوا اصلا اشتها برانگیزه دستم نمیاد

از عطاری ادویه مخصوص هز غذا بگیزم؟