2777
2789
عنوان

چرا بوی غذام بلند نمیشه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 35 پست
اخه من ادویه فقط نمک فلفل زردچوبه میزنم باید چه ادویه ای بخرم؟ ترکیبی باشه؟

بوی خود غذا رو میخوای یا هرچی؟ مثلا عطر برنج یا سبزی قرمه سبزی ربطی به ادویه نداره باید جا بیفته تا بوش بلند شه. دستور غذاها رو با زعفرون و لیمو و... عوض نکن.

ادویه مخصوص همه غذاها هم الان تو عطاریها هست جز اونم پودر کاری، پول بیبر، پودر سیر و آویشن تقریبا با همه چی خوبه بگیر امتحان کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بوی خود غذا رو میخوای یا هرچی؟ مثلا عطر برنج یا سبزی قرمه سبزی ربطی به ادویه نداره باید جا بیفته تا ...

مرسی فدات متوجه شدم، 

یه سری پیجا توی اینستا هست ادویه مخصوص هر غذا جدا میفروشن ازونا نگیرم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا غذاهام خوشمزه میشه با اینکه تجربه ی زیاد ندارم ولی وقت زیاد میزارمولی اون عطر و بوی خاص دیدی ...

یکی از رازهای غذاهای فوق العاده همین تایم پختشه

احسنتتتتت

نه نمیخواد بخری

بعضیاش خریدنی هست

کلیش با تجربه بدست میاد

مثلا ادویه ماکارونی آویشن و زیره ست

ادویه عدس پلو دارچین و گل محمدی

ادویه قیمه دارچین و زعفرون

ادویه قورمه سیر و شنبلیله

همه اینا رو نمیدونن

اگر یادبگیری ده هیچ جلویی

بوی غذا هم از بیرون مشخصه داخل متوجه نمیشی. 

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

یکی از رازهای غذاهای فوق العاده همین تایم پختشهاحسنتتتتتنه نمیخواد بخریبعضیاش خریدنی هستکلیش با تجرب ...

مرسی عزیزم خیلی کامل توضیح دادی، 

اسکرین گرفتم ادویه ها رو سفارش بدم. 

دلت شاد❤️ 

مرسی عزیزم خیلی کامل توضیح دادی، اسکرین گرفتم ادویه ها رو سفارش بدم. دلت شاد❤️

فدات قشنگم 

پر خیر باشه برات

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

مرسی فدات متوجه شدم، یه سری پیجا توی اینستا هست ادویه مخصوص هر غذا جدا میفروشن ازونا نگیرم ؟

فرقی نداره ولی من میرم عطاری خودم بو میکنم و از فروشنده مشورت میگیرم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.