2777
2789

بنظر من حق گفته .

عروسی جای بچه شیطون نیست واقعا ، مثلا من یکی از اشناهام دخترش که ۷ سالشه و خیلی شیطونه رو اورده بود عروسی . دیجی صدبار گف موقع مورود عروس دوناد بچه هاتون و نگه دارید نیاید با این وجود مادر این بچه گوش نکرد ، موقع ورود عروس و داماد یکسره جلو دوربین بود و گل های دم در ورودی رو فشار میداد جوری که انگار زلزله بود ، از اونطرفم مادرش هیچی نمیگف و بچشم جمع نمی کرد . وقتی دیجی گف موقع رقص عروس دوماد به زور بچه میومد وسط و هس گردنش و دراز می کرد و عذر میخوام کامل رید به فیلم .

بعضیا انگار خوابن و نمیخوان متوجه شن که شب عروسی برای هر ادمی فقط تو عمرش یه باره ، با این شرایط اقتصاد مملکت هم ادم با اون همه خرج کردن ارزو داره عروسیش خیلی خوب برگزار شه چون کلی پول داده ، از طرفی ثبت خاطره میشه تا ابد جلو چشته حتی نوه هاتم میبینن .

چرا باید بعضیا با وجود اینکه میدونن بچشون شیطونه بیارنشون عروسی؟ از اونورم وقتی شیطنت کرد یه جا بندش نکنن .

عذر میخوام ولی بنظر من این مادر یک بیشعوره که هنوز معاشرت بلد نیس

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...