2777
2789
عنوان

شما بچه هاتون چجوری برخورد میکنین

813 بازدید | 83 پست

من دیگه کنترل اعصابم دست خودم نیس

یعنی مشکل اعصاب دارم ؟

الان بچم بیدار شدش شروع کرد مو کشیدن بعد من برداشتم با اعصبانیت گذاشتمش اون ور خودش افتاد گریه کرد جیگرم کباب شد 

۴ صبح میخوابه ت خواب کلی غر میزنه بیدارشدنی میخواد با چشم بسته از جاش پا بشه سینه منم شده پستونک براش ۸ ماهشه  اینا باعث میشن اعصاب نمونه شباهم ی سره شیر میخواد

متاهل💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت ماهه خیلییی کوچیکه اینو منی دارم بهت میگم که از بچه ی اولم توقع آدم بزرگو داشتم الان میفهمم چقدر ...

اخه اذیت داره چی مثلا دیر خوابیدنش منو از زندگی انداخته خب منم ادمم  اینا رو منم تاثیر داره

متاهل💍

خودت داری میگی ۸ ماهشه

دیگ حرفی ندارم

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

اسی جان تو مشکل اعصاب نداری، فقط خیلی خسته‌ای و نیاز داری کمی به خودت استراحت و کمک بدی تا آرامش پید ...

واقعا خسته ام واقعا میخوام چند روز از بچم دور بمونم تا مغزم رفرش بشه ولی نمیشه جونمم براش در میره ها ولی...

متاهل💍

ای بابا

برو دکتر خودتو درست کن

پسر من مثل کوآلا که می‌چسبه به درخت خودشو دور من قلاب می کرد

مدام در حال مکیدن بود

موقع زایمان 106 کیلو بودم ولی وقتی پسرم یه سالش شد زیر 60 کیلو بودم

ببین چقدر مکیده بود

اینقدر مک میزد که از ضعف عوق می‌زدم ولی هیچ وقت باهاش خشن نبودم

همیشه همبازی بودم 

اینقدر باهاش بازی می کردم 9 ماهگی راه افتاد 10 ماهگی کامل حرف میزد

الانم که ماشالله 23 سالشه حسابی باهم رفیقیم

اخه اذیت داره چی مثلا دیر خوابیدنش منو از زندگی انداخته خب منم ادمم اینا رو منم تاثیر داره

این‌بچه بزرگ میشه قربونت برم تا ابد که کوچولو نمیمونه رو خودت کمی تسلط داشته باش 

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

عزیزم  طفلک. پسر من خیلی بچه سختیه 

5 سالشه من تازگی کم آوردم و دو سه بار داد زدم سرش

تحمل کن میگذره میدونم بی‌خوابی خیلی خیلی سخته 

من که هنوز درگیر بی‌خوابی هستم.ولی به خدا دلت تنگ میشه 

من همش میگم کاش کوچیکتر که بود بیشتر لذت می‌بردم ازش

اگه میتونی کمک بگیر 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم