2777
2789
عنوان

شما بچه هاتون چجوری برخورد میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 83 پست

دخترمنم ۷ماهشه ازساعت۶بیدارمیشه گریه گریه گریه جووووری گریه میکنه همسایه میادبالا.

اما نهاااایت بعد ی ساعت دادبزنم بسه دیگه خستم کردی بازم ب دست و پاش نگاه میکنم میگم خاک تو سرت سربچه بی دفاع دادمیزنی.

بوسش میکنم اروم اروم سرپا میخوابونمش طی این وقتم ک گریه و بی قراری میکنه اصنننننن از بغلم جداش نمیکنم تابش میدم بلکه اروم بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرسنشه شیرت کمه، کمکی شیرخشک نمیگیره، سیرش کن غذا،قبل خوابش یه سیبزمینی آب‌پز تازه کره بزن بده بهش بخوره،هویج آب‌پز هم باهاش باشه اگه دوست داره، اونوقت معجزشو میبینی 

دخترمنم ۷ماهشه ازساعت۶بیدارمیشه گریه گریه گریه جووووری گریه میکنه همسایه میادبالا.اما نهاااایت بعد ی ...

اره دختر من حالا بیدار میشه براش اسباب بازی میدم خودش مشغوا شه ولی ی سره میاد. بالاسر من اذیت میکنه

ی وقتایی میفتم ب جون خودم ک اگ عرضه و حوصله نداشتم چرا اوردم

متاهل💍

به نظرم ببرش دکتر تغذیه سیر نمیشه از شیرت بچه تا سیر نشه نمی‌خوابه من قبل خواب شیر خشک میدادم میخوابیدروزها شیر خودم یک دارو هم هست برا خواب کودک bay bay فک کنم خوب باشه 

واقعا خسته ام واقعا میخوام چند روز از بچم دور بمونم تا مغزم رفرش بشه ولی نمیشه جونمم براش در میره ها ...

اگر بشه یه نفر  حتی یک ساعت، یک نصف روز  کمک کنه تا تو یه نفس راحت بکشی، می‌تونه کلی به تو و بچه‌ات انرژی بده. میتونی اینو با همسرت، خانواده یا دوستات مطرح کنی. حق داری کمی به خودت فکر کنی، حق داری شارژ بشی تا بتونی بهتر باشی.

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

اره دختر من حالا بیدار میشه براش اسباب بازی میدم خودش مشغوا شه ولی ی سره میاد. بالاسر من اذیت میکنهی ...

اون دلش میخواد باتو وقت بگذرونه دختر منم بعضی وقتا منو با عه عه صدامیزنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یعنی فقط و فقط شیرت رو میخوره ؟

اره دقیقا 

غذا همه چی امتحان کردم 

براش وقت میزاشتم سوپ درست میکردم اصلا لب نمیزد از ذوق افتادمالانم وزن نمیگیره ۸ ماهشه ۷۷۰۰ هر کی میبینه میگ غذا نمیدی  اخه من چیکار کنم شیشه هم نمیگیره ک شیر خشک بدم

متاهل💍
گرسنشه شیرت کمه، کمکی شیرخشک نمیگیره، سیرش کن غذا،قبل خوابش یه سیبزمینی آب‌پز تازه کره بزن بده بهش ب ...

سیسب زمینی با کره دادم اگ ت لب زدی اون خورد شیر خشک هم شیشه نمیخوره چجوری بدم بهش؟

متاهل💍