2777
2789
عنوان

شما بچه هاتون چجوری برخورد میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 83 پست
اره دقیقا غذا همه چی امتحان کردم براش وقت میزاشتم سوپ درست میکردم اصلا لب نمیزد از ذوق افتادمالانم و ...

دختر منم تا دو سالگی فقط شیر خودمو خورد شیر خشک اصلا نگرفت همش چسبیده بود به من 

یه دکتر اطفال ببر راهنماییت میکنه 

قند روزای تلخ منی دخترم

۴ صبح ؟ ۷ شب بخوابونش روزا هم ببرش تو آب و صبحا گردش تا خسته بشه

ما ی سره بیرونیم ولی بیرون رفتنی ت کالسکه خوابش میبره اگ بخوام نزارم بخوابه ی سره غز میزنه و گریه میکنه تا میاد خوته هم شنگول میشع اصلا بچم عجیب غریبه

متاهل💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بای بای شنیدم ضرر نداره؟

من ازاول ازاینکه سینه ی خودمو بدم بدم میومد یکی بیست چاهاری بچسبه بهم براهمین ازروز اول شیرخشکیش کردم الانم از۵ماهگی بخاطر رفلاکسش بانطر دکترش غذاشو شروع کردم .

بیسکوییت مادر.پوره ی میوه.سوپ.اش.حلیم همه چی بهش میدم.تخم بلدرچین هرطور شده سیرش کن بزار اینقدر بخودت نچسبه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ببین میدونم گاهی اوقات ممکنه به علت فشار های روحی که بالاته عصبانی بشی و دست خودتم نیست بیدار خوابی های شبانه ، کارهای خونه داری و بچه داری ،کمکی نداشتن تو نگهداری بچه یا کارای خونه ،وضعیت اقتصادی ،همه و همه دست به دست هم میدن تا اعصاب نمونه برای ادم ولی قشنگم لطفاً لطفاً لطفاً اگر میخوای فردا روز دور از جون یه بچه پرخاشگر و عصبی تحویل اجتماع ندی بهتره به اعصابت مسلط باشی و با بچه آروم باشی اون فقط هشت ماهشه و چیزی متوجه نمیشه علت بد خلقی های شما رو درک نمیکنه روزی یک  فنجون گل گاوزبون دم کن بخور  ، موسیقی شاد گوش بده ، بچه رو عصر به عصر بزار تو کالسکه ببرش پارک هم خودت حال و هوات عوض میشه هم اون بچه کیف میکنه ، الان که بزرگتر شده غذای کمکی بهش بده که زیاد شیر طلب نکنه ، حریره بادوم ،پوره موز ،پوره سیب زمینی ، سوپ میکس شده و بی ادویه ، سرلاک ، 

اینجوری خودتم راحت تری عزیزم ❤️ 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

دختر منم تا دو سالگی فقط شیر خودمو خورد شیر خشک اصلا نگرفت همش چسبیده بود به من یه دکتر اطفال ببر را ...

دکترم بردم میگف غذا طعم دار کن بده بخوره آبگوشت خوشمزه ، خورشت ها و ... سعی کردم ببینم از کدوم خوشش میاد ولی هیچی ب هیچی 

حق دارم خسته شم یا ن 

متاهل💍

من شبا لامپ خاموش میکنم پشت میکنم بهش میخوابم.دیگه میدونه وقت خوابه.توی تاریکی هم نمیتونه کار خاصی انجام بده.کوچیک که بود مو میکشید.تا دستشو می اورد دستشو میگرفتم ول نمیکردم.اخم میکردم تا بفهمه کارش بده.الان خداروشکر از سرش افتاده.کار اشتباه انجام بده میگم کارت اشتباه و بده و اخم میکنم.بعد سرشو با یه چیز دیگه گرم میکنم.

پسر منم ده ماهشه 

ساعت ۹ بیدار شده من خیلی خابم میومد چشام باز نمیشد ولی مجبور شدم بیدار بشم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

من تا ۱ سال و نیم شدن دخترم بشدت اذیت شدم نه خواب داشتم نه خوراک

شده بودم مرده متحرک

تو شهر غریب

بچه م بشدت گریه وابسته بی قراری بد غذا  اوه خیلی رو مخ که فکرشم نمیکنی

۲ سال و نیم شد بردمش مهد

کلا شد یا آدم دیگه

یه دختر بشدت خانوم مودب عالی مستقل دانا فهمیده

الانم ۷ سالشه و بشدت خانومه و من اصلا حس نمیکنم دختر بچه مه

انگار هم خونه ی منه و ۴۰ سالشه اینقد که درک و فهم و شعورش بالاست

البته خودمم سعی کردم مادر خوبی باشمااا مث یه رفیق بزرگش میکنم افراطی تربیتش نمیکنم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دکترم بردم میگف غذا طعم دار کن بده بخوره آبگوشت خوشمزه ، خورشت ها و ... سعی کردم ببینم از کدوم خوشش ...

اره حق داری عزیزم .ولی چه میشه کرد هر بچه معمولا تو یه مرحله ای خیلی اذیت میکنه یکم صبر داشته باش انشالله درست میشه 

قند روزای تلخ منی دخترم

از خواب که بیدار میشی یه قهوه بخور بزار سرحال شی 

ضرر داره ولی فعلا چاره ای نیست

میتونی قرصای ویتامین هم بخری .مثل ویتامین سی..یا ول وومن 

شیشه نمیخوره بچت؟

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

از خواب که بیدار میشی یه قهوه بخور بزار سرحال شی ضرر داره ولی فعلا چاره ای نیستمیتونی قرصای ویتامین ...

ن اصلا با شیشه بازی میکنه هر جقد میکنم دهنش باز عوق میزنه 

متاهل💍
سیسب زمینی با کره دادم اگ ت لب زدی اون خورد شیر خشک هم شیشه نمیخوره چجوری بدم بهش؟

اروم آروم تو شیشه بده دستش بزار خیلی گرسنه بشه شیشه رو بزار دهنش، اولاش فقط مجویش، کم کم عادت میکنه، انتظار نداشته باش تو یه هفته بگیره، در روز یه بار یا دوبار بتونی شیشه رو بزاری دهنش یه کم باهاش ور بره، حتی شیرشو از دهنش بریزه بیرون کم کم عادت میکنه. 

استخون بدون غضروف که نره تو گلوش بده دستش، میوه غذا هاي تیکه بزرگ بده دستش، اصلا فشار بهش نیار واسه غذا خوردن ،انتظار نداشته باش خیلی بخوره، اندازه دو قاشق چایخوری بخوره کافیه، کم کم عادت میکنه. ظرف غذا بزار جلوش بزار بگیرش تو سر و صورت خودش زیر انداز براش بنداز. اینجوری خیلی خوش خوراک میشه. موقعی که داره با غذا بازی میکنه غذا بزار دهنش. 

من بچه م کوچیک بود همش بغلم بود حس خوب میگرفتم

شما جتما دکتر برو چون همین طوری پیش بری بچه ت بیشتر لجباز میشه وبیشتر اذییتت میکنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست