2777
2789
عنوان

واکسن روتا ویروس رو کسی برا بچه اش زده آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 28 پست
من زدم نه گلم مشکلی نیست بعد واکسن فقط زود به زود برای کمپرس سرد بزاری زود خوب میشه

روتا ویروس خوراکیه🥲

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه هامون تقریبا هم سنن اگه سوالی داشتم اشکالی نداره ازت بپرسم؟

من پسرم دوماهش هست ولی حتما حتما بپرسید چون بچه دومم هست اندکی اطلاعات دارم ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل چیه؟

برای اسهال میخوای بری واکسن بزنی؟! 😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
برای اسهال میخوای بری واکسن بزنی؟! 😐

اسهال شدید منجر به بستری و تشنج

نمیدونی اسهال تو بچه ها چقدر خطرناکه؟!

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

تروخدا به منم بگید بچم ۲۲ماهشه از این ویروس گوارشی گرفته همش اسهاله شدید ترو بخدا منم ببرم بهداشت یا دکتر میزنن؟؟! کجا میزنن به محض رضای خدا به منم بگید دارم سکته میکنم بچم جلو چشام آب میشه

تروخدا به منم بگید بچم ۲۲ماهشه از این ویروس گوارشی گرفته همش اسهاله شدید ترو بخدا منم ببرم بهداشت یا ...

الهی عزیزمممم ان شالله زود زود خوب بشه 

آزاد میتونی بخری بزنی براش

الهی عزیزمممم ان شالله زود زود خوب بشه آزاد میتونی بخری بزنی براش

ان شاءالله خدا تمام بچه ها رو سلامت کنه به مامان باباشون ببخشه ما هم همینطور اونقدر گریه کردم براش همین یکم پیش خوابوندمش😭😭😭😭

باشه فردا حتماً میرم بگیرم چه قیمتیه؟ عوارضی چیزی نداره؟

ان شاءالله خدا تمام بچه ها رو سلامت کنه به مامان باباشون ببخشه ما هم همینطور اونقدر گریه کردم براش ه ...

نمی‌دونم قیمتشو🥲

عوارض با دکتر صحبت کردم گفت نهایتا یک مقدار اسهال ک با دارو درست میشه

باشه عزیزم ممنون خدا خیرت بده فردا میبرم دکتر ببینم چی میگه

سلامت باشی عزیزم

بزنی روتاویروس مامان مهدیار یا مهیار 

نوشته بود ی ویزای خوبی رو