2777
2789
عنوان

این تراز سیوی ها

159 بازدید | 15 پست

فقط نهاییشون اینجوریه یا کنکور رو میگن تراز سیوی؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

هر دو رو میشه سیو کرد نهایی خود به خود سیو میشه تراز کنکور سیو میکنن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

هر دو رو میشه سیو کرد نهایی خود به خود سیو میشه تراز کنکور سیو میکنن

اینجوری که در حق بچه های سال بعد ظلم میشه 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که در حق بچه های سال بعد ظلم میشه

فکر کردی چرا بچه های سال بعد ناراضی هستن خب گلم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

فکر کردی چرا بچه های سال بعد ناراضی هستن خب گلم

یکی تو نی نی سایت از نوجوونی تو رابطه بوده سال کنکور هم ازدواج کرده

از پارسال نمره هاش براش موندن تراز کنکورشم مونده فقط ترمیم خونده اونم چون ترمیم درس به درس رو براشون حذف نکردن قشنگ انتخابی خونده

این آدم حقش نیشت بره دانشگاه..حداقل دانشگاه متوسط و خوب حقش نیست بره..

پس این پشت کنکوری ها به چی اعتراض میکردن؟نمیدونم یازدهم نمیتونیم بخونیم همشو نمیتونیم ترمیم کنیم

واقعا متاسفم

فقط من بیچاره ک امسال سهمیه ایا و تراز سیوی هست سال دیگم باز ب سهمیه ایا اضافه میشه موقع کنکور

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

فقط من بیچاره ک امسال سهمیه ایا و تراز سیوی هست سال دیگم باز ب سهمیه ایا اضافه میشه موقع کنکور

اخه من تراز سیو رو درک نمیکنم

چرا باید این کارو بکنن چرا؟هیچی نخوندن امسال چرا باید تراز کنکور داشته باشن؟یا برعکس 

اخه من تراز سیو رو درک نمیکنمچرا باید این کارو بکنن چرا؟هیچی نخوندن امسال چرا باید تراز کنکور داشته ...

کاش مسئله فقط تراز سیوی بود

درکنارس سهمیه و...

واقعا خیلی بی عدالتی میشه

خیییلی زیاد.

جای اینکه برشون دارنم هی دارن بهشون اضاف میکنن

ولی من انقد میخونم ک حقمو از کنکور بگیرم حتی با وجود چنین بی عدالتیهایی.

بقیه ش روهم میسپارم به خدا

به هرحال خدا عادله

هرچقدرم که یه عده بگن حقشونه

خدایی که دینش بر پایه عدالته که میدونه حق نیست..

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

پس این پشت کنکوری ها به چی اعتراض میکردن؟نمیدونم یازدهم نمیتونیم بخونیم همشو نمیتونیم ترمیم کنیمواقع ...

1_پشت کنکوری ترمیم کنه تمام نمره های سال قبلش حذفه یعنی عملا ترازی نداره اگه غیبتم کنه حتی یکیو تمام نمره های امسالش حذفه و پارسال لحاظ میشه
2_تراز سیو بیشتر برا کنکور منظورشونه که اونم امسال سال اخره از سال بعد حذفه، بعدشم کسی که ترازش خوبه نمیمونه پشت کنکور
فقط پارسال نابود کرد اونم چون طرف دانشجو پزشکی تیپ سه بود با تراز سیوش کنکور شرکت کرد پزشکی تیپ سه رو کرد پزشکی تیپ یک

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
کاش مسئله فقط تراز سیوی بوددرکنارس سهمیه و...واقعا خیلی بی عدالتی میشهخیییلی زیاد.جای اینکه برشون دا ...

من خدارو تو کنکور ندیدم ..

هرچقدر تلاش کردم هرکاری کردم نشد اونی که میخوام

باخودم میگم خدایا مگه نمیبینی؟کنکور هم یه درده دیگه چرا تمام تلاشامو ندیدی که از نهم خودمو پاره کردم 

سهمیه ای ها حتی اسمشون هم نجسه

متنفرم از همشون

ما حق خانوادشونو نخوردیم که خودمون جواب بدیم..برن از کسایی حقشونو بگیرن که خوردنش

1_پشت کنکوری ترمیم کنه تمام نمره های سال قبلش حذفه یعنی عملا ترازی نداره اگه غیبتم کنه حتی یکیو تمام ...

۱ رو که کلا ول کنید. اصولا کسی که یه سال پشت کنکور مونده رو میشه درک کرد اونا هم که ترمیم اولی بودن امسال و میتونستن درس به درس ترمیم کنن

۳ هم پارسال بود که بازم شاهد گل کاری های این نظام آموزشی بودیم

۲ تراز ۹۰۰۰ ای ها میمونن .یا حتی تراز ۱۰ هزاری هایی که نهایی شون رو خراب کردن 

به من لطمه ای نمیزنن چون ترازم بهتره

ولی دوستم که از دهم شاهد تلاشاش بودم و میتونست تراز بالای ۱۲ هزار بیاره و به خاطر یه مشکلی نشد، چرا به خاطر این تراز ۹۰۰۰ ای ها امسال خیلی بد میشه رتبش؟

من خدارو تو کنکور ندیدم ..هرچقدر تلاش کردم هرکاری کردم نشد اونی که میخوامباخودم میگم خدایا مگه نمیبی ...

متاسفانه همینجاهم چندوقت پیش طرف درجواب من گفت شما نمک نشناسین اونا خانوادشون جونشونو گذاشتن کف دستشون برا مردم رفتن پس به چه امیدی میرفتن اگه خیالشون از سهمیه بچه هاشون راحت نمیبود:)

کسی که میره ج..نگ بخاطر خدا و غیرتش میره.. به عدالت معتقده... نه اینکه بچه هاش بیان بی عدالتی کنن!

یا اینکه میگن طرف بخاطر این قضایا سختی کشیده حالا انگار اونی ک پدرش ب دلایل دیگه فوت شده سختی نکشیده!

چه فرقی میکنه؟ دوتاشون پدر ندارن دیگه!

الان مهم اینه

ن اینکه درگذشته پدر هرکدوم چطور فوت شده یا مریض شده

بعدشم

مگه ما گفتیم بهشون نرسن؟

همه چی بهشون بدن اما کنکور برای رقابت علمی و استعداد و ارادست نه رقابت اینکه کی بیشتر سختی می کشه یا اینکه علت اسیب دیدن یا فوت پدر/برادر کی چی بوده...

زورشون فقط به بچه های کنکوری بیچاره میرسه؟؟؟؟

خنده داره حرفای بعضیا اینجا...

متاسفانه همینجاهم چندوقت پیش طرف درجواب من گفت شما نمک نشناسین اونا خانوادشون جونشونو گذاشتن کف دستش ...

دقیقا 

چقد موافقم با حرفات

یکی از دوستای من، وقتی تو تابستون پارسال یعنی یازدهم به دوازدهم بهش گفتم کم مونده به کنکور گفت یه سال مونده هنوووز

آخه خواهر من از تابستون نهم به دهم یروز خوش ندارم اونقد درس خوندم یادم نیست قیافم چه شکلیه، بعد تو میگی یسال زیاده

ایشون سهمیه دارن اونم نه تو جنگ، تو سقوط هلی کوپتر چندین سال پیش که همینجوری یهویی سقوط کرد نه با دشمن یا هرچی دیگه

واقعا برام سخته اینا بشن حافظ جون مردم یا مهندس ساخت خونه و زیر ساخت کشور یا وکیل و معلم..

دقیقا چقد موافقم با حرفاتیکی از دوستای من، وقتی تو تابستون پارسال یعنی یازدهم به دوازدهم بهش گفتم کم ...

دقیقا پس اینو چطور میخوان توجیه کنن

یا کسایی که به قصد خودشون نرفتن ج..نگ ولی امسال شهید شدن

بعدشم اصلا ما بچه های کنکوری ک درحقمون ظلم میشه هم ب کنار،

اینده مملکت چی؟ با پزشکای بیسواد و...

هیچی نگم بهتره خودت بهتر میدونی

فقط اینو میدونم که حقی که این دنیا از کسی ضایع کنی و جوابشوهم نگیری

بالاخره اون دنیاهم ک شده خدا ازت پس میگیره

حالا هی خودشونو با این حرفا که حقمونه و سختی کشیدیم و قانون کشوره توجیه کنن...