2777
2789
عنوان

تعصب روی چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 48 پست
بله.فقط از نگاهش حس بد میگیرم چرانباید بچشو هر جور هست بخواد وپشت بچش باشه.حالا کاملا ساده می پوشم

هرچی بیشتر فکر کنی اذیت میشی

الان انقدر پیراهن ها خوشگلی بیرون دارن میتونی بپوشی یا حتی عبا بپوشی جای چادر

قطعا پدرت هم کنار میاد..

خب پسرت سیگار بکشه همون حسی رو داری که اگه دامادت سیگار بکشه؟؟؟؟قطعا نههه البته من خودم اصلا حجاب ند ...

خب عروسم ناموسش حساب میشه مادر نوه هاش.میاد تو خانوادش.مثلا چندسال پیش زن همسایمون ک مانتویی هست بابام خوشش نمی اومد.نکه کاری کنه ها.ولی خوشش از مانتویی بودن نمیآمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.فقط از نگاهش حس بد میگیرم چرانباید بچشو هر جور هست بخواد وپشت بچش باشه.حالا کاملا ساده می پوشم

شما هنوز دلت میخواد رصایت پدرتو داشته باشی 

این به علت تربیت غلط دهه شصت هس  گند زدن تو شخصیت وعزت نفس ما

به نطرم پوششت به انتخاب خودت باشه واگر پدرت چیزی گفت هرچی تو دلته بریز بیرون تا کی خودخوری

متاسف شدم عزیزم.ولی حتمن ب روش بیار و بگو.ک مغزش زنگ زده و بگو ک کسی بخواد بدکاره باشه از زیر چادرم ...

نه چشم ناپاک نیست عزیزم میشناسم حجاب رو تو چادر میبینه بابام الان عروس مانتویی گرفته تعجبم از اینه

نه چشم ناپاک نیست عزیزم میشناسم حجاب رو تو چادر میبینه بابام الان عروس مانتویی گرفته تعجبم از اینه

تعجب نداره داداشت مث تو رو نمیده نمیزاره دخالت کنن بخاطر اونه.شمام یذره جوربزه داشته باش زن متاهل ب پدرش پوشش ربط نداره چون شوهر داره

شما هنوز دلت میخواد رصایت پدرتو داشته باشی این به علت تربیت غلط دهه شصت هس گند زدن تو شخصیت وعزت نف ...

آره عزیزم درسته اعتماد بنفس نداریم بس همه چی تحمیل شد بهمون

تعجب نداره داداشت مث تو رو نمیده نمیزاره دخالت کنن بخاطر اونه.شمام یذره جوربزه داشته باش زن متاهل ب ...

کلا این عروس رو خود بابام ومامانم انتخاب کردن بعد به داداشم گفتن.دیدن چادری نیست 

کلا این عروس رو خود بابام ومامانم انتخاب کردن بعد به داداشم گفتن.دیدن چادری نیست

شاید قبلن چادری بوده یا فکر کردن چادریه ولی توام بروش بنداز بگو پس ب من گیر میدادی چیشد

اینم درسته.ما دهه شصتیم ببخشیددیگه.

منم ده هفتادیم.ولی همیشه باید ازحق خودت دفاع کنی همون با احترام صحبت کن و بگو ازت دلخورم حتی جوری برخورد کن ک ازت معذرت خواهی کنه

شاید قبلن چادری بوده یا فکر کردن چادریه ولی توام بروش بنداز بگو پس ب من گیر میدادی چیشد

آره شاید فکر کرده چادریه ولی بعد ک دید نیست بهم نزد داداشم هنوز عقد نکردن بعد صفر ان شاءالله.تازه میخوان تو باغم براش عروسی بگیرن وطلا وفلان🤣

آره عزیزم کم کم از بند وقیودتحمیلی رهاشو وگرنه مثل من ب درجه ای از استیصال وصعف اعصاب میرسی میشی مثل ...

درسته باید نظر خودم مهم باشه فقط تحمیل بسه دیگه..اعتماد بنفسم از بین رفت نتونستم یه دختر شاد باشم حتی رفتیم خاستگاری مادرعروس گفت شما همیشه اینقدر آرومی.نمیدونه من اعتماد به نفس ندارم وافسرده شدم