2777
2789
عنوان

تعصب روی چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 48 پست
حالا میتونی به حالت گلایه همین حرف رو به بابات بزنی اما برام عجیبه یعنی اجازه مانتویی شدنت حتی بعد ا ...

مانتویی ببینه منویه جور بد میشه نگاهش حس بد میگیرم .مستقیم نمیگه ولی معلومه بدش اومده

حالا میتونی به حالت گلایه همین حرف رو به بابات بزنی اما برام عجیبه یعنی اجازه مانتویی شدنت حتی بعد ا ...

مثلا مانتویی ببینه منو بیرون یا هر جا دوست داره زود بره ودر اون حالت بچمم همراهم باشه تحویلش نمیگیره..خوب حس میکنم.عروس مانتویی گرفتنش این وسط خیلی عجیبه عروسم ناموس حساب میشه دیگه..حالا من مانتویی برم بیرون کاملا ساده وبدون آرایش هستم.ولی عروس خانم مانتو کوتاه یا جلوباز وآرایش..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه تعصب ها برای به عده استمثلا برای دختر هست برای پسرا و‌ زندگیشون نهالان هم چادری هستی.؟ نمیشه م ...

شوهرم مشکلی الان با مانتوی شدن نداره فقط بابام اگر گاهی منو مانتویی ببینه مشخصه بدش اومده وحس بدی میگیرم.

متاسف شدم عزیزم.ولی حتمن ب روش بیار و بگو.ک مغزش زنگ زده و بگو ک کسی بخواد بدکاره باشه از زیر چادرم اره پس ب چادر نیس.ببخشید عزیزم حتمن پدرتون خودش چشمم ناپاکه فک میکنه همه مث خودشن

اسی ببین چی دلت میخواد  من از سمت خانواده پدری پدرم و عموم تعصبات الکی دارن بدبخت زن عموم و دختراش با اینکه خیلی خیلی پولداره ولی حجاب و شکاک بودنشون آزار دهندست من خیلی جنگیدم و به و تیپم در این حد بگم کاملا بی حجابم اصلا برام مهم نیست پدرم چی میگه احترامش رو دارم ولی من همینیم که هستم وقتی میرم خونشون بابام بهم میگه چیزی نبود بپوشی بهش میگم نه 😌 خیلی هم دوستم داره انصافا فقط مسئله حجابه که اونم بعد از چندین سال حل شده در حد همین بهم میگه تیپتو بهتر کن یا چیزی نیود بپوشی😂

الانم چادری هستی یان.شوهرتممجبورت میکنه چادر بپوشی

الان گاهی مانتویی میرم بیرون ولی بیرون ببینه بابام خوشش نمیاد از نگاهش مشخصه.حالا کاملا ساده میپوشم بدون آرایش

الان گاهی مانتویی میرم بیرون ولی بیرون ببینه بابام خوشش نمیاد از نگاهش مشخصه.حالا کاملا ساده میپوشم ...

اصلن محل نده اگم چیزی گف بگو شوهرم گفته چادر نپوش خوشم نمیاد خیابونارو با چادرت جارو میکشی