2777
2789
عنوان

تعصب روی چادر

488 بازدید | 48 پست

سلام بابام همیشه از مانتویی بودن بدش میآمد وباید حتما چادری میبودم اگر مانتویی میدی منو بیرون بد نگام میکرد  حتی یکبار که گفتم چادر نمیپوشم حرف زشتی بهم زد حالا بعد از چند سال برای داداشم رفته خاستگاری دختر مانتویی ... تو خاستگاری مانتو کوتاه هم بوددختره.من متاهلم.

(البته مانتویی با حجاب میخواستم باشم.)اون حرف زشت رو دلم سنگینی میکنه با دیدن اینکه خاستگاری دختر مانتویی رفته..

نمیدونم با اون همه تعصب که داشت چطور دختر مانتویی میخواد بگیره برای داداشم البته باخانواده دختره آشنایی قدیمی داریم.

بیخیال حالا ول کن بره

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال عزیزم گذشته رو باز نکن الان فیلم عروسی قدیم رو میبینیم همه باحجاب بودن

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

چند سال گذشته حتی سختگیرترین خانوادخ ها هم شل گرفتنوالا الان دختر چادری اخه از کجا برای برادرت پیدا ...

آخه خیلی تعصب داشت وداره عجیبه برام چطور راضی شده بره خاستگاری واینکه دختره انتخاب خانوادمم هست بعد داداشمو بردیم دختره رو دید.

همیشه تعصب ها برای به عده استمثلا برای دختر هست برای پسرا و‌ زندگیشون نهالان هم چادری هستی.؟ نمیشه م ...

من متاهلم میخوام مانتویی بشم حالا ک خودش عروس مانتویی گرفته 

آخه خیلی تعصب داشت وداره عجیبه برام چطور راضی شده بره خاستگاری واینکه دختره انتخاب خانوادمم هست بعد ...

حالا میتونی به حالت گلایه همین حرف رو به بابات بزنی 

اما برام عجیبه یعنی اجازه مانتویی شدنت حتی بعد از ازدواج دست باباته؟

حالا میتونی به حالت گلایه همین حرف رو به بابات بزنی اما برام عجیبه یعنی اجازه مانتویی شدنت حتی بعد ا ...

نه ک اجازم دستش باشه فقط از نگاهش حس بد میگیرم وقتی مانتویی ببینه منو.