2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید رابطه محافظت نشده

509 بازدید | 38 پست

سه روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم روز بعدش قرص اورژانسس خوردم 

حالا هم رابطه داشتیم که یهو ک .ا ن دم  کامل پاره شد و نه فقط نشتی بلکه م نی کامل وراد رحمم شد 

تروخدا بگید چکار کنم خیلی تحقیق کردم میگن اورژانسی در هفته دوبار اثر نمیکنه حتی نی نی سایتی ها گفته بودن با این کار بچه کنارمونه 

من زایمان بشدت سختی داشتم دکترم گفته به هیییچ عنوان باردار نشو 

درضمن بچه دومم یک سالشه و خودم از لحلظ روانی دیوانه میشم اگه سومی بیاد فوبیا شدید 

تروخدا بگید باید چکار کنم 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عمل نمیکنی که دیگه باردار نشی؟ یا شوهرت عمل کنه

دیگه راحتی استرس نداری

دوتا بچه هم داری بسه، با هم کیف کنید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
چرا عمل نمیکنی که دیگه باردار نشی؟ یا شوهرت عمل کنهدیگه راحتی استرس نداریدوتا بچه هم داری بسه، با هم ...

نمیشه اخه خدای نکرده هراتفاقی بیوفته بنظرم عمل ریسکه چون سنمون کمه ۲۷ و ۳۳

.
نمیشه اخه خدای نکرده هراتفاقی بیوفته بنظرم عمل ریسکه چون سنمون کمه ۲۷ و ۳۳

چیزی نمیشه عمل ساده ایه

اگه دیگه بچه نمیخواید که انجام بدید، راحت میشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
چیزی نمیشه عمل ساده ایهاگه دیگه بچه نمیخواید که انجام بدید، راحت میشی

ن منظورم شاید اتفاقی شد که باز بچه بخایم 

نمیشه پیش بینی کرد در اینده چی در انتظاره

.
ن منظورم شاید اتفاقی شد که باز بچه بخایم نمیشه پیش بینی کرد در اینده چی در انتظاره

هرجور صلاحه❤️