2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید رابطه محافظت نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم دیوونه میشم بخدا نمیتونم آروم بگیرم اخه همین دو دختر خیلی کافی بود اصلا توان سومی رو ندارم

خب کاندوم هم استفاده نکنید موقعی که برای شوهرت میخاد بیاد بکشه بیرون عین شوهر من 

خســــــته از همه چی💔🥀
ال دی بخور از فردا تا 21روز

فایده نداره

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
ن منظورم شاید اتفاقی شد که باز بچه بخایم نمیشه پیش بینی کرد در اینده چی در انتظاره

روز چندم پریودیته؟ خودتو ببند به زعفران و زنجبیل و زردچوبه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

این ماه پریود نشدم فکنم سه چهار روز دیگه بشم تاخیر داشتم

روزای اخر احتمال بارداری کمه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

چرا من همیشه این کارو میکنم بعد ول میکنم پری میشم

عزیزم اگر مراحل بارداری انجام شده باشه، خوردن ال دی تاثیری نداره، اونیکه شما میخوری ول میکنی پری میشی چون باردار نیستی. اگر یک درصد گرفته باشه با ال دی رفع نمیشه.

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.