2777
2789

اونایی که این همه سال پشت کنکور میمونن این همه سال چرا دانشگاه دولتی رشته های بدون کنکور نمیرن؟

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون رشته و دانشگاه خوب میخوان

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

رشته های بدون کنکور کمن و معدل خیلی بالایی میخوان و تعداد محدود 

و خب کسی که سه چهار سال درس خونده و هدف داره سخته از هدفش بگذره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
چجوری رشته های ؟ مگه میشه ؟ میشه لطفاً توضیح بدین ❤️

مثلاً ما که گیلانیم دانشگاه گیلان رشته های داره که بدون کنکور و با شرط معدله 

باید دانشگاه شهر خودتو ببینی سرچ کنی اینترنت میاد

رشته های بدون کنکور کمن و معدل خیلی بالایی میخوان و تعداد محدود و خب کسی که سه چهار سال درس خونده و ...

منم همینو میخواستم بدونم یعنی هر کسی نمیتونه بره؟

نه دانشگاه های خوب بعضی رشته ها بدون کنکوره

مثلا چمیدونم رشته زیست شناسی، فیزیک، جامعه شناسی، ادبیات

خب این رشته ها به چه دردی میخوره

شغلی براش پیدا نمیشه که

اونی که می مونه پشت کنکور برا یه رشته هایی مثل پزشکی، دندون، هوشبری، فیزیوتراپی این چیزا می مونه پشت کنکور

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊