2777
2789

گفتن ساعت یک نتایجش میاد 

خودم مطمئنم که قبولم 

باورم نمیشه حدود یک سال هی این امتحان کوفتی رو عقب مینداختم 

منی که  دو هفته شهری رو رفتم باز نمیتونم گواهینامه‌ بگیرم 😭 نمیتونم ماشین روشن کنم😭 

آیین نامه ارو میشه تقلب کرد ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
منی که دو هفته شهری رو رفتم باز نمیتونم گواهینامه‌ بگیرم 😭 نمیتونم ماشین روشن کنم😭 آیین نامه ارو ...

نه بابا انقدر تهدیدمون کردن گفتن اگه کوچیک ترین چیزی ازتون ببینیم میدیمتون دست پلیس😑😑 من کارتکسم عکس نداشت بهم شک کرده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.