2777
2789
عنوان

بچه ای که دو تربیته بشه بزرگ بشه بهتر میشه یا

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 68 پست
اره گل گفتی پسز منم همینجوریه وقتی به حرف اومد اولین کلمه ای ک گفت ببخشید کصکش بوداولین کلمش هامثل ط ...

و اینم یادت باشه 

تا این که از یادش و دهنش بیوفته این حرفا طول می‌کشه

ولی اگه شما بهش شخصیت بدی

مهربونیت کنی

یک هفته که بهش شخصیت دادی

و توی این یک هفته مثلا یک لغب شجاع یا مهربونه یا بزرگ بهش بچسبون هی که کیف کنه 

بعد یک هفتهبهش بگی مامان آدمای خوب آدمای مهربونه پسرای گل پسرهایی که خوبن شجاعت بزرگن هیچ وقت حرف بد نمیزنن  ،مثل شما که آنقدر شجاعی ...

ولی هواست باشه تا از سرش بیوفته طول می‌کشه 

چون توی ضمیر ناخودآگاهش هست

پس اگه از دهنش در رفت عکس العمل نشون نده اصلا یک دو هفته 

بعد خودش اوکی میشه

فقط زیادم توضیح نده هی نگو حرف بده

هی تذکر بهش نده

فقط بهش شخصیت بده

بعد فقط یک بار که خیلی باهاش مهربونه بودی بگو بیا می‌خوام باهات صحبت کنم همون یک بار فقط بهش حرفت رو بزن که نباید حرف بد بزنه پسر خوب

دیگه هم تکرار نکن حرفتو 

و تغافل کن نصبت به حرفش یکی دو هفته 

اوکی میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید مثلا میگه کصکش دیوثحالا از من میترسه جلوی من نمیگهاما جلوی خانواده شوهرم انگار شیر میشه میگه

باعث خجالت همچین خانواده ای

بنظرم دیگه کلمه خوب رو براشون استفاده نکن

باید مواظب باشی خودت این کلمات رو استفاده نکنی چند وقت دیگه

اره گل گفتی پسز منم همینجوریه وقتی به حرف اومد اولین کلمه ای ک گفت ببخشید کصکش بوداولین کلمش هامثل ط ...

و کلید همه مشکل ها محبته شاید باورت نشه وقتی پی ام اس میشم همه کتک زدنا و اذیت کردنای مادرم میاد جلوی چشمم بغضم میترکه (اون موقع ها افسرده بود منو میزد فقط🙂) الان به خواهر برادرام جوری محبت میکنه و نازشونو میکشه میگم کاش بچگی منم اینطوری میشد خاطرات بچگی هیچوقت پاک نمیشن بلکه بغض میشن و گاهی بی صدا میترکن

دوتا تاپیکای اولمو گزارش بزنین پاک بشن (لطفا) 🙏🏻

سعی کن عصبی نشی چون بیشتر تکرار میکنه حواسشو پرت کن به سمت چیزای خوب اول باباشو تربیت کن بعد خودشو شوهر منم کلماتش بی بند و باره بدون فکر کردن حرف میزنه آدم اصن دلش نمسخاد بچه دار بشه

یعنی شما میگی اگر به همین روال پیش بره بزرگ بشه بدتر میشه؟

روانشناسا میگن عیب نداره بچه هرچقدر دوست داره بره خونه ی پدر بزرگش ، منتها مسئله ی شما اینه که اونا بددهن هستن و رو بچم‌تاثیر میزارن 

پس پاسخ روشنه باید ارتباط کم بشه 

اکه به این امید هستی که الان میره بعد بزرگ بشه کم‌میشه 

در اشتباهی چون روز به روز باهاشون جورتر میشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
رک و راست بهشون بگو حرف زشت پیش بچه ام نزنین. بچه هم هر وقت حرف بد زد بهش بگو دهنت بوی بدن میده، نزا ...

اره واقعا شما راست میگی 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

و اینم یادت باشه تا این که از یادش و دهنش بیوفته این حرفا طول می‌کشهولی اگه شما بهش شخصیت بدیمهربونی ...

خیلی ممنونم ازت

باعث خجالت همچین خانواده ایبنظرم دیگه کلمه خوب رو براشون استفاده نکنباید مواظب باشی خودت این کلمات ر ...

نه من خداروشکر تو خانواده ای بزرگ شدم ک این کلمه ها رو ننگ می‌دونن 

و کلید همه مشکل ها محبته شاید باورت نشه وقتی پی ام اس میشم همه کتک زدنا و اذیت کردنای مادرم میاد جلو ...

الهی دورت بگردم🥺🌹🚶🏼‍♀️

اره منم عصبی میشم چون فحش میده میزنمش

این کامنت شما باعث شد ی تکونی بخورم 

الهی دورت بگردم🥺🌹🚶🏼‍♀️اره منم عصبی میشم چون فحش میده میزنمشاین کامنت شما باعث شد ی تکونی بخورم

خدا نکنه توروخدا نزنش هم خاطه بد میشه واسش هم سرتق میشه و میگه فوقش یه سیلی میخورم دیگه بدتر میشه کنترلش از دستت میره با زبون حالیش کنی بهتر از زدنه عزیزم