2777
2789
عنوان

بچه ای که دو تربیته بشه بزرگ بشه بهتر میشه یا

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 68 پست
حالا خیلی کوچیکه، بزرگ تر که بشه حرفت رو می خونه. فقط نذار بینتون فاصله عاطفی بیافته. الان بهش محبت ...

تروخدا راست میگی؟؟

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش قانون بذار بهم بگو اگه حرف بد بزنی دیگه باهات حرف نمی‌زنمو یک برگه براش درست کن وقتی ازش خوشحال ...

بچه های الان انگار از ماتریکس خارج شون

متاسفانه همه چی فرق کرده ، اکثریت اینطورین که میگن ببخشید به درک که باهام حرف نمیزنی 🥲 !

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

انشاالله ممنون از قلب مهربونت🥺🌹

🫂❤️

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

شاید باورت نشه اما با مشاورم که حرف زدم همینو می‌گفتهمین کارو میکنم مسخره می‌کنه اصلا به هیچ صراطی م ...

مثل بچه من 

مسخره بازیش زیاده و هیچی براش مهم نیست حتی جایزه و...

ولی یک چیز براش مهمه اونم محبت من بهش 

میدونی من یک بچه بعد اون دارم که توجه ام ناخداگاه سمت کوچیکی

ولی مثلا وقتی دو روز توجه به بزرگه میکنم اخلاقش از زمین تا آسمون فرق می‌کنه 

ببین بچت چی براش مهمه

یعنی چی میشه کامل توضیح بدی

ببین من تو سه تا خونه تقریبا بزرگ شدم بچه که بودم از همه یه چیز جدید یاد میگرفتم فرهنگ خانواده ها باهم فرق داره بچه هم کنجکاو و در حال ضبط وقتی از دوتا خوانواده چند تا حرف میشنوه نمیدونه کدوم خوبه کدوم بد کدوم رفتار خوبه کدوم غلط بزرگ هم بسه چند رفتاری میشه همه چی دون میشه ولی از نوع بدش اصطلاحن دو قطبی میشه من الانم که الانه تربیت بچگی روم اثر گذاشته هرچی بشه درون ما از بچگیمون ساخته شده یه تربیت خوب و رفتار ثابت بهتر از چهار تا تربیت ناقصه مهم اخلاق خودته تو خونه هرجور رفتار کنی بچه هم مثل طوطی همونطور میسه (چقد حرفیدم😂🙂) 

دوتا تاپیکای اولمو گزارش بزنین پاک بشن (لطفا) 🙏🏻

مثل بچه من مسخره بازیش زیاده و هیچی براش مهم نیست حتی جایزه و...ولی یک چیز براش مهمه اونم محبت من به ...

پسر منم همینجوریه

منم ی بچه بعد پسرم دارم

وقتی به دخترم توجه میکنم اون نمیذونی چ کارایی میکنه ک بگه منم هستم 

هرکار بگی بخدا کردم تا دوساعت نهایتن سرش بند باشه بعد برای اونا بهانه میگیره اصلا آروم نمیشه

اون عادت کرده ، باید این عادت رو از سرش بندازی 

بچه هارو راحت میشه مدیریت کرد ، یه مدت تمام تلاشتو بکن نره پایین بعده یه مدت از سرش میفته

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ببین من تو سه تا خونه تقریبا بزرگ شدم بچه که بودم از همه یه چیز جدید یاد میگرفتم فرهنگ خانواده ها با ...

اره گل گفتی پسز منم همینجوریه وقتی به حرف اومد اولین کلمه ای ک گفت ببخشید کصکش بود

اولین کلمش ها

مثل طوطی خدا نکنه کسی چیزی بگه چون دقیقا ی ثانیه نکشیده پسرم همون کلمع رو تکرار میکنه

اون عادت کرده ، باید این عادت رو از سرش بندازی بچه هارو راحت میشه مدیریت کرد ، یه مدت تمام تلاشتو بک ...

یعنی شما میگی اگر به همین روال پیش بره بزرگ بشه بدتر میشه؟

پسر منم همینجوریهمنم ی بچه بعد پسرم دارموقتی به دخترم توجه میکنم اون نمیذونی چ کارایی میکنه ک بگه من ...

خب پس سعی کن به پسر بزرگتر بیشتر بها بدی

تمام این مشکلات با این کار رفع میشه

یک هفته امتحان کن

می‌دونم خیلییی سخته

ولی به خدا یک هفته تلاش کن بهش بها بده

با اسم قشنگ صداش بزن

با مهربونیت باهاش حرف بزن

وقتی حرف بد زد اصلا انگار نشنیدی هیچی نگو هیچی

تا اونم کم کم از ذهنش بیوفته

ولی این یک هفته رو با عشق باهاش باش

ببوسش بغلش کن محبت کن 

دقیق دوسال نیم

رک و راست بهشون بگو حرف زشت پیش بچه ام نزنین. بچه هم هر وقت حرف بد زد بهش بگو دهنت بوی بدن میده، نزار بهت نزدیک بشه تا وقتی که مثلاً صلوات بده که باز بوی دهنش خوب بشه. خودت هم اصلا حرف بد نزن. مادر خیلی تاثیر داره.