2777
2789

من چند بار خواب حرم امام رضا رو دیدم یبار حتی امام رضا باهام حرف زد صورتشو نمیتونستم ببینم ولی صداش خیلی قشنگ و واضح بود

با اینکه کربلا نرفتم یکبارم خواب حرم امام حسین دیدم

یکبار دیگه خواب کربلا رو دیدم انگار خیلی قدیم بود گنبد حرم حضرت ابولفضل آبی بود خیلی برام جالب بود

قبل از خواب هم هیچ وقت به زیارت فکر نکردم اما وقتی چنین خاب هایی میبینم حس خوبی میگیرم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتی خودشم خواب دیدم و چندمله بعد ناباورانه رفتک حرمش

منم وقتی امام رضا باهام حرف زد از شوق گریه میکردم بیدار که شدم دیدم صورتم واقعا از گریه خیسه🥲

اره منم قبلنا زیاد میدیدم،حتی تل زینبیه رو هم دیدم که نه اسمشو شنیده بودم نه خودشو،حضرت زینب هم بود،چادر رو صورتش بود،

بعدها عکسشو سرچ کردم دیدم دقیقا همون شکله تل زینبیه

امام رضارم زیاد دیدم حرمشو،حتی داخل ضریحشو😭

آره میبینمم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اره

چندبار راجب حرم ... امام رضا خواب دیدم

بعدخوابایی کع دیدم دوبار ب طور معجزه اسا جور شد رفتم پابوسشون

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

اره منم قبلنا زیاد میدیدم،حتی تل زینبیه رو هم دیدم که نه اسمشو شنیده بودم نه خودشو،حضرت زینب هم بود، ...

آره منم رفتم سرچ کردم سال ها قبل گنبد حضرت عباس واقعا آبی بوده

منم هیچ دیدگاه و تصوری از حرم امام حسین نداشتم اما واضحا خوابشو دیدم

همچنین یبار خاب بچگی حضرت علی رو دیدم که کنار پیامبر بود

منم وقتی خاب حرم امام رضا رو میبینم داخل ضریح هستم و حسش مثه بیداری هست تا خواب

منم وقتی امام رضا باهام حرف زد از شوق گریه میکردم بیدار که شدم دیدم صورتم واقعا از گریه خیسه🥲

من خواب دیدم با زن غریب تو صف بودم داشتم بهش میگفتم ببین اونور حرم حضرت ابوالفضله گنبدشو میدیدم صورت زنه واضح نبود فقط میفهمیدم زن و غریب هست

سال۴۰۳هم دلم شکسته بود خواب یکی از امام هارو دیدم 

فروردین ۴۰۴با مادرشوهرم رفتم کربلا.اون زن غریب هم مادرشوهرم بود اون زمان ک خوابو دیدم مجرد بودم

عزیزممممم🥺😍منم وقتی نذر امام رضا کرده بودم خیلی خواب حرمش‌رو میدیدم حتی اطرافیانمم برام خواب دیده ...

انشالله بزودی حاجتت روا شه عزیزدلم

امام رضا خیلی مهربونه دست خالی نمیزارتت مطمئن باش جوری که فکرشم نمیکنی جواب حاجتت رو میده

اره حس خیلی قشنگیه،ولی جدیدا دیگه نمیبینم،قبلنا زیاد میدیدم

من یه مدت خیلی سرد شده بودم خواب دیدم امام رضا بهم گفت فرزندم دلم برات تنگ شده 🥺

واییی همینجوری تو خاب گریه میکردم بیدارم شدم صورتم خیس اشک بود

باز یه مدته سرد شدم چند شب پیش باز خاب دیدم رفتم حرمشون🥲