2777
2789
عنوان

کتاب تاریخی

36 بازدید | 4 پست

دلم میخواد کتاب راجب تاریخ ایران زمان ج.نگ جهانی دوم بخونم ولی نه میخوام خیلی مقاله وار باشه نه میخوام رمان فوق عاشقانه باشه که از موضوع دورشه مثلا راجب یه افسری چیزی باشه یا کسی که خانوادش نظامی بوده.میشناسین؟

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

من خودم خیلی کتاب خوندم تاحالا نزدیک ۷۰۰ تا

ولی با اینکه کلی تاریخی دارم خوشم نمیاد ازشون

بجاش پادکست گوش میدم

خیلی برای من بهتره و اطلاعاتش درسته اکه خواستی اسمشم میگم

من خودم خیلی کتاب خوندم تاحالا نزدیک ۷۰۰ تاولی با اینکه کلی تاریخی دارم خوشم نمیاد ازشونبجاش پادکست ...

اره عزیزم حتما بگو دوست دارم راجب اون زمانا بیشتر اطلاعات داشته باشم

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم حتما بگو دوست دارم راجب اون زمانا بیشتر اطلاعات داشته باشم

پادکست بی پلاسbplus

هم میتونی از کست باکس گوش کنی

اگه آیفون داری و ادل میوزیکم داری از برنامه اش 

خیلی خوب همه چیو روایت میکنه

پادکست بی پلاسbplusهم میتونی از کست باکس گوش کنیاگه آیفون داری و ادل میوزیکم داری از برنامه اش خیلی ...

مرسی ازت قشنگ من🦋❤️

مرسی ازت قشنگ من🦋❤️

خواهش میکنم

میگم من خودم به جز بی پلاس دو تا پادکست دیگه رو هم خیلی دوست دارم

یکی طنزپردازی که همه چیو با حالت طنز روایت میکنه ولی خیلی اطلاعات آدمو میاره بالا

یکی پادکست طبقه ۱۶ که به پادکست انگیزشی راجع به کسایی هست که استارت آپ های موفق داشتن هستش 

بازم سوالی داشتی در خدمتم