2777
2789

اقایونی که به منی که دویست جا اعلام کردم متاهلم و بیشتر تاپیکم راجب زندگی مشترکمه که راضیم هستم ازش درخواست میدن چه صحبتی فک میکنن قراره باهاشون داشته باشم من ؟انقدرم بی شخصیت و بی غرور و مریضن یه عده هر چی رد میکنم دوباره درخواست میدن فازتون چیه اصلا 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم فکرکردی لعبت بی مثالی که بخت درخواست میدن یا خیلی پیگیرن که بدونن تو تاپیکا کجا گفتی متاهلی 

اقایون ایمجا به همه درخواست میدن. 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

شاید دنبال دوستی اجتماعی هستند

تمایلی ندارم برن بین خانومای مجرد دنبالش بگردن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

گلم فکرکردی لعبت بی مثالی که بخت درخواست میدن یا خیلی پیگیرن که بدونن تو تاپیکا کجا گفتی متاهلی اقای ...

الان من کجا گفتم لعبت بی مثالم دارم میگم چرا وقتی خانوما میزنن متاهل اینا باز درخواست میدن نه تنها به من به بقیه خانومای متاهل 

مریض نبودن اینجا چکار میکردن .

حالا میگیم خیلیا تو بحثای اجتماعی مشارکت میکنن سایت اگه جنسیتی بود گزینه ای برای اقایون نداشت به هر حال ولی درخواست دادن و درک نمیکنم به کسی که اصلا عکسی از خودش نذاشته و واضح راجب تاهلش حرف زده 

من امشب اولین باره که درخواست ندادن بهم

من تا تاپیک میزنم یه نفر درخواست میده گاها بیشتر بستگی به بازدید تاپیک داره 😂اخه چه دلیلی داره کسی که ندیدی و عکسی نداره و متاهله رو بخوای بشناسی مریضض