2777
2789
عنوان

همش دنبال اینم شوهرم پیشرفت کنههه یه چیزی بگید به خودم بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 20 پست
ماخانما قدر خودمونو نمیدونیم همش در حال فداکاری هستیم .نه اینکه بده نه اصلا ولی تا حدی نه خارج از تو ...

دقیقا 

و این واقعا خیلییییی بده

من قبل ازدواجم میگفتم اصلا اینجوری نمیشم و واسه خودم خیلی ارزش قائل میشم ولی دیدم دقیقا همونی شدم که بدم میومد... 

خیلی فداکاری دارم میکنم ... فکرم درگیر همه چی هست ..‌ حتی درگیر درآمد همسرم و کارش 

و این موضوع به شدت حالمو بد کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا طرحواره ایثار داری خودتو فدای کساییکه دوسشون داری میکنی منم دارم اما کمترش کردم همیشه به خود ...

دقیقا همین طوره 

مثلا وقتی به مستقل شدن فکر میکنم اولین چیزی که میاد به ذهنم اینه مثلا با پولم به خانوادم کمک کنم و...

همش دنبال اینم که دیگران پیشرفت کنن دیگران خوشحال باشن دیگران آرامش داشته باشن و ذره ای به خودم نمیتونم فکر کنمممم ‌... خیلی سخته و عذاب آوره واسمممم 🥲

شاید مهرطلب باشی

نه مهرطلبی ینی هرکاری بکنی رضایت بقیه جلب شه که طرف دوستت داشته باشه مثلا دیدی کع طرف تا مرز مرگ کتک میخوره از شوهرش و هیچی نمیگه بعدا میگه حتما کارم بد بوده حقم بوده اصن به خودش حق نمیده که معمولا هم گیر خودشیفته میفتن و زندگیشون تباه میشه 

ایشون بیشتر ایثار میکنه

دقیقا همین طوره مثلا وقتی به مستقل شدن فکر میکنم اولین چیزی که میاد به ذهنم اینه مثلا با پولم به خان ...

به خودت بگو اوکی بزار اول پیشرفت کنم اگه خانوادمم خواستن کمک میکنم فقط درصورت کمک خواستن و نه خود جوش 

قدرت نه گفتن پیدا کن 

برا خودت وقت زیاد بزار به خودت برس 

همیشه بگو اول خودم بعد بقیه هرکار میخای بکنی هرفکری بگو اول خودم 

یه دفتر بیار ببین درماه چقد نیاز داری مثلا ۵۰۰ ناخون داری ۵۰۰ مژه ۵۰۰ فشیال ۵۰۰ باشگاه ماهی یدونه مانتو و لباس حدود ۲ تومن مثلا لیزر میری با رفیقات میری بیرون مثلا میبینی ماهی ۴_۵ تومن نیازته

یخورده دیگم بزار واسه پس انداز بگو بقیشو میدم به بقیه صرفا واسه کمک و حال خوب خودم  اگه دیدی نیازات برطرف میشه و دیگه تهش چیزی نمیمونه کسی ام خواست بگو ندارم خرج شده این ینی قدرت نه گفتن نمیگم حالا خیلیم بی رحم و سنگ بشی اما الویتتو بزار رو خودت اول کم کم به خودت ارزش بدی درست میشه اما طول میکشه تا اوکی شی بازم میگم یه مشاور خوب قطعا کمکت میکنه و راهکارهای بهتری بهت میده قطعا اما یه خوبش نه کسی عمه درمانه

به خودت بگو اوکی بزار اول پیشرفت کنم اگه خانوادمم خواستن کمک میکنم فقط درصورت کمک خواستن و نه خود جو ...

مممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی

حتما تموم تلاشمو میکنم تا درست بشم

خیلی چیزای خوبی گفتی که مطمئنم برام مفیده 🥲🩷🌸