2777
2789

🔹 رفتارهای خانگی:

در خانه بسیار پرخاشگر و بی‌ادبانه صحبت می‌کند.

با وجود صحبت‌های آرام، برخورد مهربان، یا گاهی حتی قاطعیت، واکنش‌هایش همچنان تند، سرزنش‌گر و بی‌احترام است.

نسبت به من و پدرش رفتارهایی دارد که گاه توهین‌آمیز است و به‌راحتی کنترلش را از دست می‌دهد.

وضعیت در اجتماع و مدرسه:

در مدرسه بسیار خجالتی، ساکت و منزوی است.

توانایی دفاع از خود را ندارد و در مواجهه با دیگران دچار استرس و اضطراب شدید می‌شود.

معلمان گزارش داده‌اند که او اغلب خودش را کنار می‌کشد و تعامل اجتماعی محدودی دارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔹 مشکلات جسمی و رفتاری:

از کودکی عادت داشته که دفع مدفوع را به تعویق بیندازد.

گاهی تا حدی این کار را ادامه می‌دهد که دچار یبوست، کثیف شدن لباس، و کاهش اشتها می‌شود.

آموزش‌های دستشویی رفتن و انواع روش‌ها (مهربانی، تشویق، قصه، حتی بی‌توجهی) نتیجه‌ای نداشته‌اند.

این حرف یعنی چی وقتی سر از هیچی در نمیاری شعور داشته باش سکوت کن لازم نیست نظر بزاریریپلای هم نکن ن ...

وقتی حرف میزنی بااااید جوابشو بشنوی 

مشاوره رفتم و میدونم که وقتی بچه از بزرگتر ها پدر و مادر رفتاری ببینه اونو تکرار میکنه

بیشعور هم خودتی که ندونسته ونفهمیده میپری وسط

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

ببین این حرفای ناسزا رو میخای قبول کن یا نه از شما یا پدرش نسبت به همدیگه شنیده که راحت بهتون میگه

پدرش قاطی میکنه میگع اره 

ولی خب من اکثر وقتا با زبون خوش صحبت میکنم ذرخ ای فایده نداره

پدرش قاطی میکنه میگع اره ولی خب من اکثر وقتا با زبون خوش صحبت میکنم ذرخ ای فایده نداره

ببین خب از پدرش یاد گرفته

شاید اصلا با پسرت کاری ندارید و دعوای زن و شوهری میکنید ولی توی دعوا حرفای زشت میگید اینا رو میشنوه و تکرار میکنه 

چیزی دستگیرت شد

وقتی دسشوییش رو نگه داشت و شلوارش کثیف شد اصلا عکس العمل نداشته باش و نه دعواش کن نه چیزی عوضش بچه کوچیکت وقتی مرتب دسشویی کرد اونو تشویقش کن پیش بزرگه