2777
2789

خیلی بد میشه😔💔

احتمالا همین ماه یا ماه بعدي شروع کنم دندونارو بکشم ...دندونام ک چ عرض کنم همشونو دارن میریزن

تنها ترسم از زمانیه کامل دهانم خالی بشه تا پروتز مصنوعی رو اماده کنن فکرکنم 1ماه طول بکشه😔

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صورت می افته، سن میره بالا،لبا هم رو هم می افته ،خدا بزرگه وقتی چاره ای نداری انجام بده ،نهایتا بیرو ...

فکرشم حالمو بد میکنه

اینکه بچه هام اینطوری منو توی خونه ببینن💔💔💔💔

بعد یه مدت لثت تحلیل میره و فکت خیلی فرم بدی میگیره و کلا حالت صورتت تغییر میکنه هیچ راهی نداره که نکشی؟ اگه میخوای بری ایمپلنت کنی زود اقدام کن وگرنه اگه فکت تحلیل بره باید جراحی کنی که هزار و یک داستان داره و باید استخونی که میخوان پیوند بزنن رو از دنده یا لگن بردارن

من به صورت مادرزادی به سندروم فقدان دندان مبتلام که به این معنیه که چند تا از دندونای دائمیم رو ندارم (۹ تاش). و بخاطر همین فک من تحلیل رفته😑و تو نوجوانی عین پیرزنا شده بودم ، ایشالا هرچه زودتر مشکلت حل شه اینا تجربه های خودم امیدوارم بدردت بخوره سوالی هم داشتی درخدمتم

:/

بعد یه مدت لثت تحلیل میره و فکت خیلی فرم بدی میگیره و کلا حالت صورتت تغییر میکنه هیچ راهی نداره که ن ...

الان اون 9 تا  دندونای ک نداری رو ایمپلنت کردی ؟

متاسفانه شرایط ایمپلنت ندارم😔نهایتش بتونم یه دست دندون مصنوعی بذارم 

منم مادرزادی جنس دندونام بد بود

بعد دوتا زايمان و گذشت چندسال کلا نابود شده 

الان دهانم و زبانم کلا زخمه از دندون خراب

الان اون 9 تا دندونای ک نداری رو ایمپلنت کردی ؟متاسفانه شرایط ایمپلنت ندارم😔نهایتش بتونم یه دست دن ...

نه هنوز به سنش نرسیدم ، خیلیییی اذیت شدم اعتماد به نفسم داغون شده . از وقتی فهمیدم فکم جراحی هم میخواد دیگه واقعا به ته خط رسیدم. حقم نبود واقعا. ولی همه چیز درست میشه ان شاالله 

نه هنوز به سنش نرسیدم ، خیلیییی اذیت شدم اعتماد به نفسم داغون شده . از وقتی فهمیدم فکم جراحی هم میخو ...

اوضاع بقیه دندونات اوکی هست ؟

سالم هستن بقيه شون؟

من تموم دندونام به جز 5 6 تا خراااابن درمدیریت که همه عصبکشی میخوان روکش و ...

هزینش خیلی زیاده

تصمیم گرفتم مصنوعی بذارم...مجبورم از بی دندونی حداقل بهتره😇

اوضاع بقیه دندونات اوکی هست ؟سالم هستن بقيه شون؟من تموم دندونام به جز 5 6 تا خراااابن درمدیریت که هم ...

خداروشکر خوبه البته چندتاشون پر کردن میخواد ولی این چند روزه خیلی بیشتر مراقب دندونامم ، مسواک میزنم . ولی تو این چند سال یه بارم روم نشده بخندم.  البته اون ۹ تا دائمی رو که گفتم ندارم بعضیاشون جاشون دندونای شیریم هست هنوز . امیدوارم مشکل شما هم حل شه❤

خداروشکر خوبه البته چندتاشون پر کردن میخواد ولی این چند روزه خیلی بیشتر مراقب دندونامم ، مسواک میزنم ...

خیلی سخته ان شاء الله بتونی جاشون ایمپلنت بذاری