2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=54916431]همکاری اونا رو واسه اومدن دوباره فایلای صوتی شوهرم میگم[/QUOTمنهم همین را میگم همکار ...

از کارش مطمئنم چون خودش کرد مست بودم حالم خوش نبود دروغم میگه 

زن داداشمم گفت مست بود حالش خوب نبود 

اما  هیچ وقت تو مستی حااش بد نبوده چون اینکاره س خودش رو به مستی زده که بعدا بتونهاز خودش دفاع کنه

از قدیم گفتن بخشش از بزرگان است مادرت هم پیر است حوصله بچه داری نداره مسئولیت داره  ترسیده بچه ...

ترکوندنش بچع ها دعوا را انداختن و به من و همدیگه توهین کردن دیگه ترکید

عزیزم بحث امروز و فردا و پیریش نیست 

من تو گذشته بیشترین ضربه هامو از اون خوردم طوری شبا که سر رو بالش میذارم فقط گذشته بیاو جلو چشام

اما من طلاق میده قبلا میگفت بچه تم میدم خدا نکنه نظرش عوش نشه

یچی بگم. این شگردش بود اذیتت کنه یخورده دوری و جدایی بکشی که به هول و ولع بری بچتوبگیری بگی مال خودم

من چندتامورد دیدم مرداهمینکادو میکنن

ینی بچرو نمیخوان خودشون بزرگ کنن اما اینجوری نشون میدن ک زن ب دست و پا بیفته بچشو برداره و مهرشم ببخشه

چون اگه بچرو بدن دیگه مهریه نمیدن.دادگاه اینو میگه.میگه بچه مال پدره اگه رن بچشو خواست میتونن بامهریه طاق برنن...مهریه نمیدن اینجوری فقط اجرت المثل میدن ک اونم کمه.. حواست باشه نخواداینجوری مهریتو نده

شگردش نباشه یوقت.

یچی بگم. این شگردش بود اذیتت کنه یخورده دوری و جدایی بکشی که به هول و ولع بری بچتوبگیری بگی مال خودم ...

ببخشید دوری حرفام باشما نیس چون شما بازگو کردید

ولی دادگا و اون قاضی غلط میکنه بچه مو نده اصلا ربطی به مهریه نداره بچه ی پسر تا ۷ سال با مادره 

نهایت بچه مو نده منم میگم طلاق نمیکیرم میشینم وره دلت 

مجبوره قبول کنه 

عزیزم خونه مادرم نیستم موقت خونه داداشمم تا روزی که با نامزده ش عروسی میگیره میارتش اون موقع خدا بز ...

د نوردمادرت اینجوری نگو اون مریضه نمیفهمه ازش کینه به دل نگیر خدا دررحمتشو بروت بازیکنه قربونت برم درروی پاشنه نمیمونه بخدا یه روز زندگیت کنارفرزندت مثال زدنی میشه فقط مراقب خودت باش وخدا رودرنظر داشته باش

من طلاق نمیخام شوهرم میخاد نمیدونم کی زیر سرش نشسته

سلام.درين صورت شما اصلا نبايد خونه تون ترك مى كردين .هر اتفاقى هم مى افتاد.حالا هم خودتون برگرديد بى سر صدا وبه خاطر طفل معصومتون دوباره تلاش كنيد براى برگردوندن زندگيتون .براى طلاق هيچ وقت دير نميشه.شوهرتون هم اگه جدا نظرش عوض نشد،ديگه شما وجدانتون راحته كه هر كار تونستين كرديد.

ببخشید دوری حرفام باشما نیس چون شما بازگو کردید ولی دادگا و اون قاضی غلط میکنه بچه مو نده اصلا ربطی ...

باید شغل و درآمد و مسکن مناسب داشته باشید بچه به شما تعلق بگیره. خودتون حقوق خوندین دیگه. خونه برادرتون که برای قاضی اهمیتی نداره. مادرتونم که کافیه تو دادگاه بگه نمیزاره باهاش زندگی کنید.

در هر صورت واسه بچتون بجنگید. چون خیلی گناه داره. هم اون هم شما

پدرشدهرم اورده بودم مثلا میانجیگری که باهاش حرف بزنه از خر شیطون پیاده شه  شوهرم هی گفت طلاق م ...

وای اشک تو چشام جمع شد خدا صبرت بده با این قوم ظالم.توروخدا بچتو بیار پیش خودت به مادرتم کاری نداشته باش هرچی حق و حقوق بهت داد یه اتاق بگیر نذار بچت سختی بکشه. خدا از شوهرت نگذره

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
وای اشک تو چشام جمع شد خدا صبرت بده با این قوم ظالم.توروخدا بچتو بیار پیش خودت به مادرتم کاری نداشته ...

همه تاپیکت رو بخونید رفتم آوردمش خونه بچه مو اما خونه داداشم که تنهاس 

حتی دیروزم فهمیدم بی شرف پیشنهادی ارتباط به زن داداشمو داده