2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست
زندگیم عالی بود داشتم حرفه ای هم کوهنوردی میکردم تو شهرمون به واسطه کارم و کوهنوردی همه میشناختن منو ...

اشکال نداره عزیزم شما بازم میتونی از نو شروع کنی و حتما حتما پسرت هم بیار برای خودت اون بچه برای شما هستش نباید زیر دست پدر بزرگ و مادر بزرگ تربیت بشه

شما نمی توانید مانع امواج شوید ،اما می توانید موج سواری را یاد بگیرید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید منتظر شم خیرسرش وام بگیره خودش اه نداره با ناله سودا کنه

باشوهرت صحبت کن تا اون موقع برو خونه خودت‌،شوهرتم بره خونه باباش

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

مگه چقدر پول میدن به زنها تازه بیشتر حقوقت را باید بابت مهد کودک بچه بدی اجاره خانه و..... تازه مادر باید بالا سر بچه اش باشه من که طاقت ندارم یکی به بچم حرف بزنه خیلی حساسم تکلیف بچه چی میشه 

شوهر من هم همین طوری است ولش کن بهش گیر نده که عصبانی بشه  یه وقت طلاق نگیری بعد از جنگ طولانی ...

یه فامیل مام اینکار رو کرد شوهرش بارها بهش خیانت کرده بود هفته ای دوبار زن خراب میاورد خونه

حتی یه روز همسایه ها زنگ زده بودن بهش که دوتا زن با شوهرت خونه در که وا میکنه لخت لخت میبینه 

خلاصه دندون رو جیگر میذاره و قید شوهر رو میزنه اما طلاق نگرفت چون پشتوانه نداشت

فقط از شوهرش پول میگرفت و پس انداز میکرد به بهونه مهمون دعوت کردن و مادرشوهزش اینا

خلاصه بعد از ۵ سال ۱۰۰ میلیون پس انداز کرد و یه روز که شوهرش با زنا بوده گزارش میده اگاهی و میان میگیرنشون اونم طلاق میگیره 

الان وضعه خانمومه عالیه دوباره ازدواج کرده 

بچه ها من واقعا فاز بعضیاتونو نمیفهمم.. این خانوم اومده از مشکلاتش میگه.. داره درد و دل میکنه کمک میخواد اونوقت بعضیا میگن اگه سالم بودی و مشکل نداری چرا نمیری شکایت کنی..عزیز من این خانوم یه بار طلاق گرفته.. بچشو میخواد الان نگران اینده بچشه نگران ابروشه.. خانوما همین جوری عادی وقتی دخترن باید کلی نگران ابروشون باشن.. دیگه اگه مطلقه ام باشی که دیگه وا مصیبتا.. مردم چجور که نگات نمیکنن... توروخدا دست از قضاوتای اشتباه بردارید..اگه نمیتونید کمک کنید حداقل خون به جگرش نکنید.. الان به دلداری و کمک احتیاج داره نه زخم زبون.

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
اشکال نداره عزیزم شما بازم میتونی از نو شروع کنی و حتما حتما پسرت هم بیار برای خودت اون بچه برای شما ...

نه باهاش توافق کرده بودم که حضانت پسرم رو من میگیرم حتی تو حکم دادگاه قید میشه که بعدا ازم نگیرتش

قبول کرده بود اگه نظرضش برنگرده

نه باهاش توافق کرده بودم که حضانت پسرم رو من میگیرم حتی تو حکم دادگاه قید میشه که بعدا ازم نگیرتش ق ...

نه به نظرم ایشالا که برنمیگرده ،بعید میدونم شوهرت حوصله بچه داشته باشه

شما نمی توانید مانع امواج شوید ،اما می توانید موج سواری را یاد بگیرید.
بچه ها من واقعا فاز بعضیاتونو نمیفهمم.. این خانوم اومده از مشکلاتش میگه.. داره درد و دل میکنه کمک می ...

دقیقا الان یکی اومده بهم میگه اگه سالم بودی چرا میخاد طلاقت بده 

یعنی تمام طلاقای صورت گرفته خانوما سالم نبودن و مردا همشون پاکن و خودشون و نجات دادن

کسی که همچین نظری داده صددرصد مرده که خودم جوابشو دادم

بگرد ببین مراکز خیریه ای جایی نیست که بری به بچت زندگی کنی؟ یکم توی اینترنت سرچ کن ببین کجا میتونی ب ...

هیجان جا از زنها حمایت نمیکنن من همه این راهها را رفتم ادم باید زندگی و شوهرش را بچسبه مردها هم بعد چند سال درست میشن

دقیقا الان یکی اومده بهم میگه اگه سالم بودی چرا میخاد طلاقت بده  یعنی تمام طلاقای صورت گرفته خ ...

میفهممت.. خودمم اینقد سر این حرفا غصه خوردم که نگو..

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
هیجان جا از زنها حمایت نمیکنن من همه این راهها را رفتم ادم باید زندگی و شوهرش را بچسبه مردها هم بعد ...

من خودمم مقصرم ولی به خدا دست خودم نیس ازین اخلاقایی که تو ذاتمه

صبرم کمه هستن زنایی روکه سالها صبر و تحمل میکنن و بسیاری حرفارو به جون میخرن کاش مثل زنای قدیم محکم و صبور بودم اما نمیتونم زود دلم میشکنه و جا میزنم البته توهینای شوهرمم در حد تیم ملیه