2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست
کاملا حس شما رو درک میکنم خیلی سخته توکل بخدا درست میشه ولی همین که الان اینجوری داری به مامانت میگی ...

عزیزم بحث الان  نیست که مادرم بچه مو قبول نمیکنه من ازش بد میگم بحث یه عمر زندگی من بود که تباه شد و ۸۰.% از مامانم بود 

دق دادن بابام و فوتش

رفتن داداشام و هزار بدبختی دیگه

مادرم پول رو به صدتا بچه ترجیح میده ماها پیشش غریبه ایم 

زندگیم عالی بود داشتم حرفه ای هم کوهنوردی میکردم تو شهرمون به واسطه کارم و کوهنوردی همه میشناختن منو ...

شوهر من هم عین همین حرف را به من میزنه پسر عمه ام هم است خیلی اذیتم کرد یه بلاهایی سرم اوردند خدا ازشون نگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر غرور رو بزار کنار فقط به خاطر بچت برگرد اگرم نشد فرداروز عذاب وجدان نداشته باشی تلاشمو نکردم بخاطر بچه من خودم به خاطر بچه برگشتم خدا هم برام معجزه کرد توام امتحان کن از خدا بخواه برات معجزه کنه

من تو زندگی گفتم از بچه ام نمی‌گذرم به همسرم گفتم وضع جامعه خراب است بچه محبت پدر و مادر میخواد فردا روزی میخواهد عروس بشه کلی ناراحت میشه  مسئولانه رفتار کن  از این حرفها نزن بچه ات ازت متنفر میشه اونوقت میخواهی چه جوابی بهش بدهی بهش گفتم  وکیل هم بگیری میرم با وکیله صحبت میکنم میگم نفرینت میکنم ازت نمی‌گذرم که زندگی من واین بچه را داری خراب میکنی به قاضی هم همین را میگم که فقط آه میکشم که آشیانه من را خراب کردید تازه اونها هم آدم هستن وجدان دارم وجنس شما مردها را میشناسند الکی زندگی‌ها را خراب نمیکنن 

منهم هیچ کس را ندارم که ازم حمایت کنه بابام هم طرف اونهاست از خواهرش حساب می‌بره مادرم هم فوت کرده خواهر هام هم حسودن چشم دیدن من را ندارن هیچکس را ندارم  بابام خیلی پرروشون کرد جلوی شوهرم و مادر شوهرم با من دعوا میکرد می‌گفت که هیچکی تو ( من) را خونش راه نمی‌ده  خیلی زجر کشیدم اما به خاطر بچه ام تحمل کردم  شوهرم می‌گفت بچه را ازت میگیرم پرستار میگیرم بهش گفتم ما که پدر و مادرش یک اینیم اونوقت از غریبه چه انتظاری داری مال اگه بره جبران میشه اما بچه اگه اتفاقی برایش بیفته قابل جبران نیست من که جونم به جون بچه ام بسته است یه ثانیه هم طاقت دوری اش را ندارم اگه اتفاقی برایش بیفته میمیرم تا حالا هم از خودم دورش نکردم  یادمه شوهرم بچه را بغل کرده بود داشت می‌رفت  تا خیابون باهاش رفتم بزور بچه را ازش گرفتم نصف شب هم بود اخبار حوادث پر است از کودک آزاری و.... همیشه هم دلهره دارم که یه وقتی پولهاش زیاد شه طلاقم بده به خاطر همین نمیذارم پول تو حسابش باشه یواشکی برا خودم وبچه ام دارم پس انداز میکنم عزمم را هم جمع کردم تو زندگی همه چی به نام خودم باشه اینجوری هم شوهرم سرش به زندگی است وهم خودم وبچه هام امنیت داریم باهاش هم بحث ودعوا نمیکنم  دیگه باید با سیاست رفع بلا کرد غرور هم اصلا تو زندگی ندارم  چون به نظرم غرور خانه خراب کن است

منهم هیچ کس را ندارم که ازم حمایت کنه بابام هم طرف اونهاست از خواهرش حساب می‌بره مادرم هم فوت کرده خ ...

شوهرمنم میگفت براش پرستار میگیرم اما نگرفته داده دست مامان بابای پیرش

شوهرمن خیلی تحقیرم کرد پیش باباش گفت بی خانواده س نمیخامش

اونم گفت چقد گفتیم نگیرش تنها زندگی میکنه به درد زندگی نمیخوره منم فقط سکوت کرده بودم 

اینجوری چطوری بشینم خواهر

حتی پدرش بی کفایتش گغت حتما چیزی ازش دیدی شوهرم خودش دفاع کرو گفت نه توهم یه چبزیای میگه ادم کفری میشه 

ازشوت بدم میاد هیچ وقت نمیبخشمشون

چرا مگه مامانت چیکار کرد چرا ۸۰ درصد از مادرت بود؟

نپرس که دلم ازش خونه 

داستانم خیلی طولانیه گذاشتم اینجا ترکید

ولی دیگه نمیخام از گذشته مامانم بگم خدا منو ببخشه که گذشته ی مامانمو اینجا رو کردم و نگفتم که شاید توبه کرده باشه 

خیلی پشیمونم

در ضمن گفت بیاریش میرم باهاشون حرف میزنم یعنی کلا میخواد آبرومو ببره که راش نمیدن که مامانش اومده ا ...

اگه بچتو دوست داری تو روی همشون وایسا همه چیو بجون بخر...مادرتم الکی میگه ؛مادره هرگز بیرونت نمیکنه ..با زندگی بجنگ 

خیلی ناراحت شدم استارترجان .طلااینانداری بفروشی بتونی خونه مستقل بگیری؟ عب نداره اگرم نشد یاسعی کن بری پیش شوهرت و باسیتیت و اینا بکشی طرف خودت .ولی نزاربچت ازت دورباشه ...ببخشیدا ولی برای مادرت متاسفم واقعا.برات دعامیکنم

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

خانوما تامیتونین طلابخرین و پول یواشکی پس اندازکنین برای آیندتون.

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
من خودمم مقصرم ولی به خدا دست خودم نیس ازین اخلاقایی که تو ذاتمه صبرم کمه هستن زنایی روکه سالها صبر ...

قرار نیست که بسوزی وبسازی خودت برا خودت شأن ومنزلت درست کن  بشین زندگیت را کن بچهه ات را بزرگ کن تا از اب وگل در بیاد سعی کن شوهرت راهم درست کنی انشالله که درست میشه خودت را بساز مدیر زندگی باش اگه هم شوهره درست نشد میدانی که به خاطر اسایش بچه ات همه تلاشت را کردی