2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست
منکه نمیخام ازدواج کنم واسه هفت پشتم بسمه  میخام بشینم بچه مو بزرک کنم بعدشم من کاری به تفکر ...

گفتم اگه پولدار باشی مشکلی نبست . میگی پشتشی یعنی پولداری دیگه . لعدشم هنوز طعم تنهایی رو خوب نچشیدی که میگی ازدواج نمیکنم . چند سالته و بچه ت چیه جنسش؟ اینایی که این حرفا رو میزنن بی صفت نیستن عزیزم جامعه اینطودیه که بچه ها توقعشون رفته بالا . لذتای مادی زیاد و متنوع شده . همکلاسیاش اینو دارن اونو دارن فلان جا رفتن و فلان چیو خربدن و خلاصه هزار تا مشکل . فقط جلو چشمتو نبین خاهر . اینده ی اونو خراب میکنس به خاطد احساساتت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

له چه قیمتی . به قیمت بدبخت کردن بچه ؟ تو این دوره زمونه بچه میخاد زندگی کنه نه مهر و محبت مادری گیر ...

چرا بچه بدبخت بشه ا ن طقل معصوم الان خیلی کوچیکه باید پیش مادرش باشه اون بچه 9 ساله که شما میگید مگه عقل داره که اون حرفارو زده بچه ها ظاهر بین هستن معلومه میره سمت کسی که بیشتر بهش خوش میگذره ولی من به عنوان مادر باید وظیمو انجام بدم چه قدرمو بدونه چه ندونه

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )
شوهرت طلاق میخواد چرا از الان اومدی خونه همچین مادر بی لیاقتی پاشو برو پیش بچت هر وقت طلاقت داد و مه ...

خودمو نباختم من یه باره که نیومدم قهر.خیلی خاستم زندگیمو درس کنم مشاور زیادم رفتم دیگه خیلی برام داشت سخت میکذشت میدید نمیرم همه ش اذیت میکرد میگفت جلو چشات زن میارم رابطه خواهم داشت حتی از لج اینکه بری به زن داداشتتم پیشنهاد میدم 

میدونستم اینکاررو نمیکنه ولی کسی که حرفشم بزنه از سگ پست تره

شوهرت که میخواد طلاقت بده شما شرط کن کل مهریه ونفقه را یکجا بده در غیر اینصورت بگو طلاق نمیگیرم😒

میگه بهت میدم 

اما نداره میخاد وام بگیره حتی تا وام 

میگه دو ماه دیگه جور میشه اما میدونم وام گزفتنم به این راحتیا نیست

خودمو نباختم من یه باره که نیومدم قهر.خیلی خاستم زندگیمو درس کنم مشاور زیادم رفتم دیگه خیلی برام داش ...

خب چرا مهرتو نمیزاری اجرا؟ چرا نمیگی از خونه بیرونت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نمیگی فحش ناموسی بهت میده؟

من اگر بودم به برادرام میگفتم درمورد زنتون اینجوری گفته تا برن یه دست کتک شیک بهش بزنن.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
هیچی ندارم وگرنه میرفتم خونه میگرفتم منت مامانمم نمیکشیدم  نامرد میگفت من رختخوابمو نمیدم بچه ...

بعضی پدر و مادرا فقط اسم پدر و مادر رو یدک میکشن 😢

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
چرا بچه بدبخت بشه ا ن طقل معصوم الان خیلی کوچیکه باید پیش مادرش باشه اون بچه 9 ساله که شما میگید مگه ...

اصلا بحثم این نیست که قدرتو بدونه یا نه . بجه ها قدر پدرومادرایی که واسشون کلی کار میکنن هم نمیدونن چه برسه به این مدلیاش . بحثم اینه که نتیجه ی این رفتار زن فقط موحب خراب شدن اینده ی خودش میشه و بچه شم در نهایت میشه مال پدر . و ضربه ی اون لحظه صد برابر الانه  

کاملا حس شما رو درک میکنم خیلی سخته توکل بخدا درست میشه ولی همین که الان اینجوری داری به مامانت میگی درست نیست خدا نکنه روزی برای مادرتون اتفاقی بیوفته اولین نفر که داغون میشه خود شما هستی قدر همین مادرم که داری بدون وجودش هزار نعمته نبودش هزار هزاران سختی 😭😭

تو یعنی خودت شوهرت وخونه زندگیتو نمیخواستی که اومدی قهر؟ سریع و بدون هیچ حرفی؟ حالا اصلا بحث بچه به کنار بحث مادرتم به کنار خودت هیچ نقشی تو زندگیت نداری که راحت میدون رو واسه یکی دیگه خالی کردی؟ پس فردا شوهرت زن میگیره بچتم بزرگ میکنن به همونم میگه مامان.پس زندگیت چی میشه؟ انگار به شوهرتم علاقه ای نداری.تو صورت مساله رو پاک کردی الان به فکر چطور جدا شدنو بچه پیش  کی باشه هستی.اینکه نشد که

گفتم اگه پولدار باشی مشکلی نبست . میگی پشتشی یعنی پولداری دیگه . لعدشم هنوز طعم تنهایی رو خوب نچشیدی ...

چون بچه های خودتون اینطوری بودن حق ندارید فک کنید بچه های بقیه هم همینطورن اگه مادرش درست بچشو بار بیاره هیچوقت از این حرفا نمیزنه شما الان داری تحریکش میکنی بچشو از خودش جدا کنه میدونی چه گناه بزرگی گردنته

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍