2777
2789
عنوان

به خاطر غریبه هااا به زنش گفت طلاق

417 بازدید | 35 پست

شوهرم سر یه مسئله ی چرت بهم گفت جدا شیم من از یه چیزی ناراحت بودم ناراحتیمو فقط بیان کردم توی پیام اونم گفت پس جداشیم

الان دو هفته هست سراغمو نگرفته.چون عقد هستیم دوهفتس همو ندیدیم.حتی یه زنگ نزده.فقط دیشب برام یه فیلم کوتاه از یه روز که باهم بودیم فرستاد ولی هیچ حرفی نزد منم هیچ جوابی ندادم

وقتی گفت جداشیم من انقدر هنگ کردم که هیچی بهش نگفتم

بامشاور حرف زدم گفت بهش پیام بده بگو منظور حرفت چی بوده و از چی ناراحت هستی ولی من واقعا دلم نمیخواد وقتی اون حالی ازم نمیپرسه من بهش پیام بدم خودمو توضیح بدم

برم بیوفتم دنبال طلاق؟یا یه حرفی بزنم که بفهمه واقعا میخوام طلاق بگیرم و بدونه جدی هستم ببینم چی کار میکنه؟نمیدونم چی کار کنم بی قرارم.چی بگم؟صبر کنم؟یا یه چیزی بگم؟

خودت دوسش نداری؟ اگه برات مهم نیس که خودت میدونی. 

ولی منم عقدم شوهرم سر یه مسایل کوچیک دعواهای بزرگ میکنه باهام حتی ب خانواده هم نمیگم. خودم تنهایی غصه میخورم . ولی دوسش دارم هیچی نمیگم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت دوسش نداری؟ اگه برات مهم نیس که خودت میدونی. ولی منم عقدم شوهرم سر یه مسایل کوچیک دعواهای بزرگ ...

من تو شرایطی نیستم که به کسی راهکار بدم ولی مردی که دوست داشته باشه نمیذاره با غصه بخوابی

خودت دوسش نداری؟ اگه برات مهم نیس که خودت میدونی. ولی منم عقدم شوهرم سر یه مسایل کوچیک دعواهای بزرگ ...

اشتباه میکنی ک نمیگی..ما این راهو رفتیم تو نیا عزیزم.ب خانوادت بگو و حتی بذار گاهی ب روش بیارن.مردی ک مطمین شه همه چی از چشم خانواده زن دور می مونه هرروز بدرفتاریاش بیشتر میشه

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

به خاطر خواهرشچون خیلی هواشو دارهاز من کم میذاره میده به اونمنم گفتم ناراحت میشماونم گفت پس طلاق

نباید حساسیتتو نسبت ب خانوادش تو این دوران نشون بدی . متاسفانه چ پسرا چ دخترا الان پایبند ب زندگی نیستن . یکیم بخواد واقعا زندگی کنه باید تحمل کنه تخصی طرفو . کافیه بدونن دوسشونم داری دیگ هیچی 😔 دعا کنید همگی خوشبخت بشن ان شالله 

عزیزم خیلی راحت بگم من خودم خواهرم .عاشق برادرم هستم ولی حاضر نیستم اولویتش باشم باید زنش اولویتش با ...

اونا اصلا نمیذارن شوهرم ازشون جدا شه

فقط چسپیدن بهش اجازه نفس کشیدنم نداره

اشتباه میکنی ک نمیگی..ما این راهو رفتیم تو نیا عزیزم.ب خانوادت بگو و حتی بذار گاهی ب روش بیارن.مردی ...

نه کهر درستی میکنه

اونا کاری نمی تونن بکنن فقط نگران میشن و نگاهشون بد میشه و راه دخالت هم باز میشه

به خاطر خواهرشچون خیلی هواشو دارهاز من کم میذاره میده به اونمنم گفتم ناراحت میشماونم گفت پس طلاق

ب خانوادت بگو همچین اتفاقی افتاده و ببین چی میگن اول با نظر خانوادت برو جلو ..نظر منم اینه فعلا سراغ نگیر ببین تا کی میخواد هیچی نگه اگه پیام داد یا سراغ گرفت بگو گفتی طلاق منتظر بودم ببینم میخوای دقیقا چکار کنی

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️