سلام بچه ها من باردارم ده هفته هستم خیلی ویارم بده معده درد شدید و حالت تهوع دارم همش، هیچی نمیتونم بخورم سه روز یبار سرم میزنم داروهایی که بهم میدن هم هیچ اثری برام ندارن😢 کسی راهکاری نداره؟!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برای منم ک تهوع شدید داشتم و ماه های اول وزن کم کردم بجا اضاف کردن
دکتر دمیترون و ب شش داد
ولی ته هفت ماه تهوع و بالا اوردن داشتم روزی چندبار
بدون دارو حتی ابم بالا میاوردم
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
منم الان در همین وضعیت هستم و هفته 14 ام..قبلا قرص نوشت دکتر اثر نکرد یه آمپول نوشت که فقط تا 3,4 روز اثر کرد باز دوباره برگشتم سر خونه اول.بعد دکتر یه کلینیک سرم و آمپول ب6 نوشت اون هم یکم اثر کرد تونستم یکم غذا بخورم و تهوعم کم شد ولیی الان چهار روزه باز شروع شده.از عصر به بعد که کلا هرچی میخورم بالا میارم روزا هم فقط در حد یکی دو لقمه صبحانه و یا یکی دو قاشق غذا به زووور..بخدا هم دراز کشیدم ضعف میکنم وزنمم کم شده از اول...من شنیده بودم ماه چهارم دیگه کم میشه ولی برا من نشده😭😭
بمنم داده منم وزن کم کردم نمیدونم چرا تاثیری نداره قرصا از یه طرفم همش عذاب وجدان دارم برا بچه ضرر ن ...
قرصها رو بخور اثر سوئ نداره
من تو هردوتا بارداریم خوردم
الحمدلله بچهام سالمن
منم مثل شما میترسیدم ولی دکتر گفت ایرادی نداره و نگران نباشم.گفت نخوردن و تهوع و بالا اوردن اثراتش بدتره تا قرصها
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.