2777
2789

خیلی دلم گرفته بود یه پیامایی دادم با یکی از خانواده شوهرم ک همیشه دردل میکردیم دهنش قرص بود خواهر شوهرم رفت تو گوشیش عکس ببینه رفت پیامامون دید ب مادر شوهر بدجنسم ک اینهمه اذیتم میکنه گفت و برادر شوهر دهن لقم نمیدونم چیکار کنم شوهرم سلاخیم میکنه اونم حرف زد ولی مال من سخت بودن من هنوز نرفتم خونه جر بحث شروع شه (همسایه ایم) خیلی اذیتم میکنن ولی از ترس هیچی نمیگم همیشه چشمم ندارن الان دنبال بهانه بودن برای طلاقم و دو بهم زنی همش شوهرم میزدم بخاطرشون😭😭بلا زیاد سرم اوردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت، تا قبلش میترسیدی حرفت بزنی بهشون، الان دیگه شفاف و واضح حرفت بهشون بزن و برین به هیکلشون، دیگه پرده ها کنار رفته

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

شاید این سبب خیری باشه از دستشون رها بشی 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

فدای سرت، تا قبلش میترسیدی حرفت بزنی بهشون، الان دیگه شفاف و واضح حرفت بهشون بزن و برین به هیکلشون، ...

گفتم چشمشون ندارم و حرف خواهر شوهرم زدم ک شوهرش بهش پول نمیده همش خانواده شوهرم بهش میدن و... اینا همش شرن 😭اسم خانواده شوهرش آوردم چون اوناهم بهم چی گفتن بخاطر سو استفاده کردن از اینکه اینا اذیتم میکنن

این شوهر عنترو و با این خونواده نکبتش میخوای چیکار خو جدا بشو خودتو راحت کن

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
نترس عزیزم بالاتر از سیاهی رنگی نیستاگه بهت بد نکرده بودن ک درد و دل نمیکردیبعدم مگ قرار چی بشه

بدبختی اینه من حرف بی مربوط زدم گفتم شوهرش خرجش نمیده خانواده شوهرم میدن الا میگن ب تو چه و هزار حرف