2777
2789
عنوان

دانشجو ها توروخدا بیاین یه لحظه

71 بازدید | 8 پست

بچه ها رشته مهندسی شیمی رو میشه بدون کنکور صرفا بر اساس معدل دیپلم تو دانشگاه ازاد خوند؟

حالا ترجیحا انتخابم دانشگاه ازاد واحد تهران شماله

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

باید دفترچه انتخاب رشته بیاد بعد ببینی امسال تهران شمال با سوابق داره این رشته رو یا نه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ممکنه مثلا امسال ارائه بده سال دیگ نه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

باید از دفترچه چک کنی

راهنمایی میکنید چجوری این کارو کنم؟

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی
راهنمایی میکنید چجوری این کارو کنم؟

عزیزم هر سال دفترچه انتخاب رشته میاد برای دانشگاه های دولتی پیام نور و آزاد 

اینکه چه درسایی ارائه میشه بر اساس سوابق یا کنکور همه توی دفترچه هست بعد شما بر اساس اون میای اولویت بندی میکنی به ترتیب رشته های مورد علاقت تا نتیجه اصلی بیاد 

برای اینکه بفهمی داره یا نه باید تا اومدن دفترچه ها صبر کنی

عزیزم هر سال دفترچه انتخاب رشته میاد برای دانشگاه های دولتی پیام نور و آزاد اینکه چه درسایی ارائه می ...

الان من دفترچه پارسال رو چک کردم ارائه میداد 

بعد یعنی حتما باید انتخاب رشته بکنی ؟ نمیشه همینجوری تایم ثبت‌نام اقدام بکنی؟

الان من دفترچه پارسال رو چک کردم ارائه میداد بعد یعنی حتما باید انتخاب رشته بکنی ؟ نمیشه همینجوری تا ...

نه باید انتخاب رشته کنی 

اگه پارسال ارائه داده ممکنه امسال هم ارائه بده