2777
2789

خانوما من چندتا خاطره بد از عروسیم دارم

الان چند سال گذشته 

فراموش نمیکنم

از لباس عروس زشتم و رفتار خانواده شوهرم و رفتار خود شوهرم

هی یادم میاد و بغض میکنم

باید چیکار کنم فراموش کنم اخه

چه خاطره ای میتونی یه کم تعریف کنی؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خاطره ای میتونی یه کم تعریف کنی؟

اره خلاصه میگم برات

سنم کم بود و راهنمای خوبی هم نداشتم

راستش همینطوری خودسر راضی شدم لباس یکی دیگه رو بپوشم

از این بابت خیلی ناراحتم

لباسه هم الان که فکر میکنم خیلی زشت بود

اون موقع نمیفهمیدم ولی جلو فک و فامیل چقدر زشت بود لباس مد ۱۰ سال پیشو پوشیده بودم

بعد خانواده هنسرمم کلا برام زیاد مایه نذاشتن یا اینکه تعارف کنن و هدیه یا لباس یا حتی کادو بله برون

این اتفاقا میاد تو یادم حالم بد میشه هی

چند ساله عروسی کردی ؟یادت میره مطمئن باش !بیست سال پیش عروسی کردم ،به زور بردنم پیش جاریم ،باورت میشه سه ماه نامزدی جنگیدم و کابوس دیدم خواب آرایشگاه میدیدم،ولی مادرشون گفت نباید جاریت را ناراحت کنی ،حالا جاریم یه اتاق تو خونشون بود که مثلا آرایشگاه بود بدترین آرایش عمرم بود  ،لباس عروس نگرفتن از همون آرایشگاه کوفتی یه لباس دو سه سایز بزرگتر برام پوشوندن،یعنی افتضاح ،دیگه حرفا و تیکه ها بماند ،الان تو خونه خودمم هر آرایشگاه که دوست داشته باشم میرم 

۳ سال میشه الان

ااووو سه سال تازه اول زندگیته ،معلومه عمش بهش فکر میکنی ،ببین اینطوری بهت بگم تو این بیست سال شوهرمو ادب کردم ،هر عروسی میشه بهترین لباس مجلسی را میخرم و بهترین آرایشگاه میرم ،دیگه براش عادی شده ،از بس اون اوایل نا احت بودم اینطوری از دلم درمیورد

فراموش کردن اینطور خاطره‌ها زمان می‌بره. اول از همه باید بذاری به خودت زمان بدی تا راحت تر بتونی ازشون فاصله بگیری. روی این تمرکز کن که حالا چطور می‌خوای بهتر بشی و کدوم قسمت‌ها رو می‌خوای اصلاح کنی. اگه هنوز یادآوری‌ها اذیتت میکنه، بهتره این بخش‌های منفی رو کم کم از ذهن‌ت پاک کنی و با یه فعالیت مثبت حواس‌ت رو پرت کنی. ممکنه یه کار هنری یا ورزشی کمک‌کننده باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!