2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی

68 بازدید | 7 پست

میخوام تابستون دهم و یازدهم رو جمع کنم ولی از نظر خودم نمیتونم برنامه دقیقی بچینم،میخوام مشاور بگیرم بنظرتون مشاور حضوری خوبه یا آنلاین؟و اینکه آیا با مشاور میتونم جمع‌بندی کنم؟ 

سلام من خودم مشاورم ولی  

پیشنهادم اینه که مشاور بگیری اگه مشکلات روحی و اینا داری میخوای در اون مورد هم صحبت کنی حضوری اگه فقط درسی انلاین خوبه 

اما اینم بدون اکثر مساور ها در تابستون برای دهم بچه ها تایم میذارن و پیش مطالعه دوازدهم

سلام من خودم مشاورم ولی پیشنهادم اینه که مشاور بگیری اگه مشکلات روحی و اینا داری میخوای در اون مورد ...

اصلا نمیدونم چجوری مطالب دهم و یازدهم رو جمع کنم ،برنامه ریزی کنم و تست بزنم کلاً سردرگمم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیدونم چجوری مطالب دهم و یازدهم رو جمع کنم ،برنامه ریزی کنم و تست بزنم کلاً سردرگمم🥲

پارسال ازمون قلمچی اینا دادی؟ اگه دادی ترازت رو بهم بگو 

اگه ندادی هم از وضع درسیت برام بگو تا جایی که بتونم کمکت میکنم 

پارسال ازمون قلمچی اینا دادی؟ اگه دادی ترازت رو بهم بگو اگه ندادی هم از وضع درسیت برام بگو تا جایی ک ...

نه هیچ آزمونی تا الان شرکت نکردم وضعیت درسم تا پارسال خوب بود امسال خیلی افت داشتم ولی

سلام عزیزم

با اینکه خودم مشاورم پیشنهادم به بچه ها اینه اگه اصول برنامه ریزی و بلدن و دوره هاشو دیدن و چندساله خودشون دارن برای خودشون برنامه میریزن، شاید نیازی به مشاور نداشته باشن

اما اگه شرایط بالارو نداری پیشنهادم اینه که مشاور بگیری