2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر راهتون دور بود از هم دیگه؟خانواده ها بخاطر راه دور مخالفت نکردن؟

من تهران اون اصفهان

خانواده اون ک از خداشون بود برا من ناراحت بودن ک من یک سال اول رفتم اونجا

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

ازنظر من اگ با عشقم ازدواج میکردم خیییلی خوشبخت بودم خیلی الان شاد بودم دیگ الان گریه نمیگردم دلتنگ ...

فداتشم حتما حکمتی درکار بوده و اون آدم به صلاح شما نبوده،

اگه ازدواج میکردی و واقعا خوشبخت نمیشدی الان درد سخت تری رو متحمل بودی. شما با دید انسان به قضیه می‌کنید اما خدا به همه چیز مسلط هست

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بعد ازدواج خیلی شرایط تغییر میکنن اونطوری ک فک میکنی نیس

چرا همه اینو میگن

واقعا انقدر سخته؟

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

چرا همه اینو میگنواقعا انقدر سخته؟

بله چون رفتار آقایون ۳۶۰ درجه فرق میکنه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

خصوصیات همسر منهخیلی عمیق فکر کنید

عزیزم طرف به من گفت خانوادم مخالف ازدواجمونن کنم نمی‌خوام و نمیتونم توی روشون وایسم و خب با هر اشتباه کوچیک کلی اذیتم میکرد و چیزای بدتر، بنظرت کار خوبی کردم کات کردم؟

متاسفم 💔اگر دوست داشتی بگو چی شد که به اینجا رسیدی؟

خب همه کار کرد تا ب من برسه حتی ۶ماه ولش کردم همه جا دنبالم گشت تا پیدام کنه

گفت بدون هیچی میخوامت منم باورش کردم الان منت همینو سرم میذاره جلو فامیل و غریبه

خیانت هزار بار کرد همه جوره یکی دوبار هم نه بالای ۳۰بار

دست بزن داره

فحش دادن اینکه بگه از تو خونه خودم دزدی کردم

و ب خانوادم تهمت دزدی زدن و فحش داد همیشه 

با وجود ۸سال زندگی مشترک و یدونه بچه ۶  ساله 

و اینکه از گذشتم میدونست من قبل یه ادمیو دپس داشتم و اتفاقات گذشته من اون ادمو رو الان تو هر بحثی میاره وسط ک حتی بهش ربطی نداره و مال زمان مجردیم بوده

و غیر.....

و همه اینا باعث شده من ازش بدم میاد فقط دوس ندارم بچم اذیت شه یاازش دور بشم اگه بچم نمیبود هیچوقت باهاش زندگی نمیکردم 

درکل ادم بدی نیست خوبیم داره اما کل زندگیمونو روی هم کنیم نبودنشو ب بودنش ترجیح میدم 

خب همه کار کرد تا ب من برسه حتی ۶ماه ولش کردم همه جا دنبالم گشت تا پیدام کنهگفت بدون هیچی میخوامت من ...

الهی عزیزم حتما خیلی برات سخت بوده 🥲🥲

متاسفانه یه زن وقتی مادر میشه باید خودشو فدا کنه.

کاری که خودم سال هاست میکنم

الهی عزیزم حتما خیلی برات سخت بوده 🥲🥲متاسفانه یه زن وقتی مادر میشه باید خودشو فدا کنه.کاری که خودم ...

اره واقعا امیدوارم همه بتونن اونجوری لیاقتشو دارن زندگی کنن نه اینکه عذاب بکشن...کاش زندگی اینجوری نبود