2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با حرفت موافق نیستم 

چه بسا کسانی بودن که با عشق ازدواج کردن ولی بعد از یه مدت عشقشون تبدیل به نفرت شده و چه بسا کسانی بودن که اولش اصلا از طرف خوششون نمیومده ولی بعدا انقدر شخصیت طرف خوب بوده که عاشقش شدن و خوشبخت شدن ... 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
من با حرفت موافق نیستم چه بسا کسانی بودن که با عشق ازدواج کردن ولی بعد از یه مدت عشقشون تبدیل به نفر ...

قبول دارم حرفتون 

خودم هم نمونه دیدم

اما خب زندگی بدون عشق واقعا زجره

اینکه ادم به عشقش نرسه فقط اون حسرت بزرگی که ته دل آدم میمونه برای همیشه خیلی سخته ، هرچند ادم ممکنه از لحاظ مادی و ... خوشبخت باشه ولی اون حسرت ته دل نمیذاره این لذت ها قشنگ بهش بچسبه هر چند که توی خیلی از مواد بعد ازدواج آدم میفهمه اون قدر ها هم اونی که عاشقش بود تهفه نبود و به چشم ما زیبا و جذاب  بوده ولی خوبیش اینه ته دلت حسرت زندگی کنار یه آدم رو نمی خوری

اینکه ادم به عشقش نرسه فقط اون حسرت بزرگی که ته دل آدم میمونه برای همیشه خیلی سخته ، هرچند ادم ممکنه ...

دقیقا حرف منم همینه

و اینکه شاید زندگی کنار عشق بتونه حلال مسائل پیش و پا افتاده هم باشه 

مسائلی که برای کسی که عاشق همسرش نیست خیلی پررنگ تر و حل نشدنی تر حس میشن