2777
2789
عنوان

اگه برید ده سال قبل خودتون رو ببینید چی بهش میگید که

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 184 پست
با عقل تصمیمات زندگیم رو میگرفتمنه با احساسبه کسی که یک بار بهم ضربه زده، دیگه فرصت دوباره نمیدادمبه ...

واقعا جملاتت هر کدومش یه درس بزرگه

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

میگم انقد حرص نخور واسه درس برو رشته حسابداری

چرا حسابداری؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@بگویاسی‍  بگو ابجی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

درست رو بخون

شغلت خوب پیدا کن

بدون هیچکس ارزش نداره بخوای به خاطرش از هدف و خواسته و علایقت دست بکشی

اولویت ارامش و شادی خودت باشه

اگه کسی اومد توو زندگیت ، هم مسیرت بود چه بهتر

نبود بیخیالش شو

چون اون تورو هم مسیر خودش میکنه و زندگیت میشه عذاب و یه دنیا حسرت

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

@_ملکه455‍ بگو آبجی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

میگم جا قحطه که میخوای بری ساختمون پدرشوهر زندگی کنی آخه؟؟؟؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

@اعتصامی‍ اومدی اینو بگو ابجی

دوز عشق عاشقی رو خط بکش هر پسری اومد سمتت مثل سگ چخه ش کن

_تنها افتخارم تو کل عمرم 😬😂

_بس کن سینگل😐😆😂

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

مرسی

عزیزم توروخدا سوتفاهم نباشه من خدایی نکرده با شما نبودم

من خودم رو گفتم ک اسی پرسیده بود به خود ده ساله قبلتدن چی میگید 

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍