2777
2789
عنوان

اگه برید ده سال قبل خودتون رو ببینید چی بهش میگید که

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 184 پست
@چرچیلم‍ بگو ابجی

مرسی از تکت💕💕💕

من به خودم میگم که لازم نیست ۱۰۰ت رو برای دیگران بزاری

هیچ وقت هم جوری تکیه نکن به کسی که انگاری تا آخر عمر تکیه‌گاهت خواهد بود که خدایی نکرده شونه خالی کرد با سر نخوری زمین 

اولویت تو زندگیت خودت باشه و به پیشرفت خودت فکر کن نذار دیگران برات محدودیت ایجاد کنند

و برای چیزهایی که حتی یه سال دیگه یا مثلاً ۵ سال دیگه یادت نمیاد که چی بوده نگران نباش غصه نخور

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@بگویاسی‍ بگو ابجی

۱۴ سالم بوده

یه چک میزدم تو صورتش که با یه من سیبیل رژ قرمز نزنه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

درستو بخون خر😐

برای امضات خیلی خوشحال شدم واقعااااااااااااا 

میخواستم برات ۱۰۰تا صلوات بگم 

اما برای همیشه سلامت بودن کوچولوت الان ۱۰۰تا رو میگم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

میگم زود بچه دار نشو بشاشه تو اعصابت ،😂😂

🤣🤣🤣🤣خیلی خوب بود 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم توروخدا سوتفاهم نباشه من خدایی نکرده با شما نبودممن خودم رو گفتم ک اسی پرسیده بود به خود ده سا ...

میدونم 😁

قصد درس خوندن کرده بودم استراحت دیگه بسه که اینو دیدم

نیازش داشتم ببینم پستتونو واقعا مرسی😁✨

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

چرا حسابداری؟

بخاطر این که الان شغلم حسابداریه ولی مدرک مهندسی دارم و مجبور شدم الان برم حسابداری بخونم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
مرسی از تکت💕💕💕من به خودم میگم که لازم نیست ۱۰۰ت رو برای دیگران بزاریهیچ وقت هم جوری تکیه نکن به ک ...

عالی بود ابجی ممنونم

ولی ناراحت کننده بود که بخاطر سختیا این شد تجربه برات🥲دورت بگردم

یه فکت ترسناک دیگه 

خانواده پدری خودشون رو تو بچگیت نشون میدن 

خانواده مادری وقتی بزرگ شدی میفهمی چی هستن:)))))

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

۱۴ سالم بودهیه چک میزدم تو صورتش که با یه من سیبیل رژ قرمز نزنه

حق داری🤣 محکم بزن