2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیرزمین شمس تبریزی کلا لوازم‌ آشپزخونه اس چند تا مغازه هم هست سرویس چینی میفروشمد

پاساژ هس؟ بازار خود تبریز چی ؟ لوازم اشپزخونم تکمیله سرویس چینی خوب واسه جهیزیه میخوام

کاربر جدید نیسم !♡
پاساژ هس؟ بازار خود تبریز چی ؟ لوازم اشپزخونم تکمیله سرویس چینی خوب واسه جهیزیه میخوام

اره پاساژه ، بازار سرپوشیده رو‌میگی ؟ والا اونجا ندیدم سرویس چینی ! من خودم از زیرزمین شمس تبریزی گرفته بودم چینی تقدیس البته ده سال پیش ، همه مدل و طرح و رنگ و مارکم داشتن 

زیرزنین پاساژ نور

یا همون زیرزمین پاساژ امیرکبیر که طلافروشه ها 

زیرش

نمایندگی چینی زرین ک طوس داره

اره پاساژه کلا برای چینی اینا

مشروطه هم میتونی بری

تو گوگل سرچ کن نمایندگی زرین و طوس و مقصود و اینا ادرسش رو میاره

اهل تبریز نیستی؟

زیرزنین پاساژ نوریا همون زیرزمین پاساژ امیرکبیر که طلافروشه ها زیرشنمایندگی چینی زرین ک طوس دارهاره ...

نه اهل تبریز نیسم ولی خونم قراره اونجا باشه زیاد نمیشناسم به ما گفتن برین بازار تبریز 

کاربر جدید نیسم !♡
نه اهل تبریز نیسم ولی خونم قراره اونجا باشه زیاد نمیشناسم به ما گفتن برین بازار تبریز

بازار تبریز ببین دوتاس.یکی بازار سروشیده یا همون سنتی خودمون میگیم اوست اورتلی بازار اونجا نمیتونی پیدا کنی

اونجا بیشنر برای فرش و کفش و لباس و ایناس

ولی بازار تبریزی که ما میگیم برای چینی داخل همون بازار تربیت که میری . پاساژ امیرکبیر یا نور یا شمس فرق نمیکنه برو داخلشون از پله ها برو پایین 

اونجا کلا منبع چینی و کریستال و قاشق چنگال ایناس

بزرگه چند دور باید نگاه کنی

بازار مشروطه هم نماندگی تقدیس دیدم من ولی بقیه مارکها رو نمیدونم

من الان گوگل زدن زرین علاوه بر زیرزمین پاساژ نور توی مشروطه هم نمایندگی داره

مارکهای چینی رو بزن گوگل ادرس میاره 

بزن نمایندگی زرین در تبریز یا تقدیس یا مقصود یا هرچی

با ادرسش برو بازار راحتتر پیدا کنی

بازار تبریز ببین دوتاس.یکی بازار سروشیده یا همون سنتی خودمون میگیم اوست اورتلی بازار اونجا نمیتونی پ ...

پس اوکیه میرم همون تربیت چون لباس اینام میخوام بخرم نزدیکه مراکزش بهم 

اره همون اوست اورتلی بازار رو میگفتم خودمم فکر میکردم چیزی نداشته باشه مرسی از راهنماییت

کاربر جدید نیسم !♡

پاساژ امیر کبیر و مشروطه  کلا لوازم خانگی هستش و چینی هم دارن 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
ممنونم عزیزم از قیمتاش خبر داری؟

چی میخوای بخری؟؟تازگیا نرفتم 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...